Vica Blochina face furori pe internet. Reacția fanilor după ce vedeta s-a afișat într-un costum de baie incitant. Foto

Andra Daoud 01.07.2022, 08:46
Vica Blochina face furori pe internet. Reacția fanilor după ce vedeta s-a afișat într-un costum de baie incitant. Foto

Vica Blochina a apărut pe internet în costum de baie, iar cei care au văzut imaginea nu au rămas indiferenți. La aproape 47 de ani, blonda încă impresionează cu aspectul fizic, iar acest lucru se poate vedea în reacțiile pe care le primește la fiecare fotografie pe care o publică. Fosta balerină se află în vacanță la mare, iar apariția sa în costum de baie a făcut furori pe internet.

Vica Blochina și-a cucerit fanii cu o poză în costum de baie

Vica Blochina se bucură de vremea frumoasă și a dat o fugă pe litoralul românesc. Fosta balerină se relaxează la Eforie Nord, însă nu și-a uitat nici fanii de pe rețelele sociale, acolo unde a publicat câteva imagini din vacanță. Vica s-a pozat pe balconul camerei de hotel, cu marea în spate. Blonda a purtat un costum de baie animal print, dintr-o singură piesă, iar reacțiile în rândul fanilor nu au întârziat să apară.

Imaginea a primit peste 1.500 de aprecieri și zeci de comentarii pe Instagram. „Foarte frumoasă și cu o atitudine pozitivă ca de obicei”, „Wow, ce frumusețe”, „Superbă”, „Eu cred că trebuie să porți numai roșu la cât de sexy ești” au fost doar câteva dintre reacțiile celor care i-au comentat.

Vica Blochina face furori pe internet. Reactia fanilor dupa ce vedeta s-a afisat intr-un costum de baie incitant. Foto
Fotografia cu Vica Blochina in vacanta

Vica Blochina, despre cel mai greu moment din viața ei

Vica Blochina a devenit cunoscută în urma relației cu Victor Pițurcă. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Edan, care acum este adolescent. Recent, băiatul a ales să se mute cu tatăl lui, iar faptul că fiul ei a părăsit-o aproape că a dărâmat-o pe Vica. Deși apare tot timpul cu zâmbetul pe buze, fosta balerină a recunoscut că a suferit enorm în momentul în care fiul ei a plecat de acasă.

„Când pleacă copilul, te gândeşti ce am făcut greşit, poate am eşuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoştea copilul, eu mi-am dorit şi plângeam în fiecare zi, îmi doream ca ei să îşi petreacă timpul împreună.

Ca orice mamă care îşi iubeşte copilul, îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de faţă, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult şi nu înţelegeam de ce nu vrea să vină şi de ce nu vrea să mă asculte. Nu înţelegeam ce se întâmplă.”, a povestit Vica, potrivit SpyNews.

 

Urmăriți Impact.ro și pe