Vica Blochina, dezvăluire din intimitatea Oanei Roman. Cu ce minte pe toată lumea fiica lui Petre Roman

Ioana Bucur 03.07.2021, 07:58
Vica Blochina, dezvăluire din intimitatea Oanei Roman. Cu ce minte pe toată lumea fiica lui Petre Roman

I-a fost alături într-un moment important al vieții, păreau prietene de nedespărțit, însă adevărul este cu totul altul. Vica Blochina, dezvăluire din intimitatea Oanei Roman. Cu ce minte pe toată lumea fiica lui Petre Roman.

Vica Blochina, dezvăluire din intimitatea Oanei Roman

După ce a fost refuzată de Marius Elisei, Oana Roman a ajuns să plece în Egipt, unde și-a sărbătorit ziua de naștere, împreună cu Vica Blochina. Din imaginile și clipurile video postate de cele două din vacanță, păreau cele mai bune prietene. Realitatea este cu totul alta. Invitată în platoul emisiunii lui Teo Trandafir, Vica Blochina a făcut o dezvăluire din intimitatea Oanei Roman.

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a acceptat să participe la rubrica „Răspunde sau mănâncă”. Întrebările pe care i le-au pregătit Teo și Bursucu nu au fost deloc ușoare, însă a răspuns cu sinceritate la fiecare. Când au ajuns la „Numește cea mai falsă vedetă din România”, reacția ei a fost complet neașteptată. Vica a vrut inițial să mănânce, în loc să dea explicații, dar s-a răzgândit.

„Acum, în momentul ăsta o să beau ce vrei tu. (…) Eu cred că Oana Roman, în momentul de față. Mi-a fost prietenă, însă m-a dezamăgit. Şi-a cerut scuze, însă nimic nu mai poate fi ca înainte”, a explicat Vica Blochina, dând de înțeles că motivul conflictului dintre ea și fiica lui Petre Roman ar fi chiar fostul soț al acesteia, Marius Elisei.

Vica Blochina, dezvăluire din intimitatea Oanei Roman
Oana Roman și Vica Blochina, în vacanţă

Trauma prin care a trecut din cauza lui Victor Pițurcă

O singură întrebare a reușit să aducă lacrimi în ochii Vicăi Blochina. Blonda a vorbit despre un episod extrem de dificil din viața ei, peste care a reușit cu greu să treacă: faptul că fostul selecționer nu a vrut să își recunoască copilul, vrând, astfel, să o umilească. Momentul ce a tulburat-o cel mai mult a fost acela când, în fața IML-ului, înainte de testul de paternitate, micuțul Edan a fugit spre tatăl său, pe care nu îl mai văzuse de ceva timp, iar bărbatul nu a vrut să își ia copilul în brațe.

„Nu a recunoscut copilul la momentul potrivit. Eu consider că a vrut să mă umilească. Cel mai greu moment a fost atunci când Victor a venit sa facă testul de paternitate. Noi nu mai văzusem de foarte mult timp. Era lume multă la IML și copilul a alergat spre el, era mic și nu știa ce se înâmplă între noi doi. Și el nu a vrut să-și ia în brațe copilul.

Băiatul țipa: Tati, sunt eu Edan! Nu îți mai aduci aminte de mine? A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată. A fost foarte dureros. A fost foarte urât la început că nu voia să recunoască copilul. El a dispărut din viața copilului și copilul știa că el este plecat. Și pentru el a fost un șoc”, a povestit Vica Blochina, la Teo Show.