Vica Blochina a ajuns la perfuzii. ”Leșin, nu mai pot”

Stan Filon 21.03.2020, 10:55
Vica Blochina a ajuns la perfuzii. ”Leșin, nu mai pot”

Vedetele din ţara noastră încearcă pe cât posibil să se protejeze împotriva noului virus care a afectat o lume întreagă. Astfel, Vica Blochina a ajuns pe mâinile medicilor, unde aceasta a beneficiat de o perfuzie care are rolul de a preveni infecţiile.

Vica Blochina şi-a întărit imunitatea cu o perfuzie

Vica Blochina a ajuns pe mâna medicului după ce vedeta a vrut să-şi întărească organismul. Aceasta a fost pusă la perfuzii pentru a se preveni o eventuală infecţie. Totul a fost făcut public chiar de vedeta TV, care a postat o poză pe reţelele de socializare în care apare cu o perfuzie la mână. Vica Blochina a ţinut să-şi informeze fanii că nu a păţit nimic şi a spus că doar vrea să îşi îmbunătăţească imunitatea.

Nu am coronavirus! Mă previn cu niște tratamente cu vitamina C, ca să îmbunătățesc imunitatea”, scris Vica Blochina.

Vica Blochina şi-a întărit imunitatea cu o perfuzie
Vica Blochina şi-a întărit imunitatea cu o perfuzie. Sursa foto: spynews.ro

Vica Blochina, ca foarte multe persoane din România, a stat în casă zilele acestea, unde nu s-a plictisit deloc. Vedeta a trebăluit prin casă, a spălat vase, atât de multe încât şi ea s-a speriat. A spus că nu a spălat niciodată atâtea vase. ”Leșin nu mai pot. Câte vase am spălat zilele astea, toată viața mea de când sunt eu, adunate, n-am spălat atâtea. Deci nu mai pot, efectiv”, a spus Vica Blochina.

Modelul Vicăi Blochina nu este unul de copiat. Vedeta se pare că a chemat un medic acasă pentru a-i face perfuzia respectivă. Autorităţile îndeamnă populaţia în această perioadă, în care personalul medical este atât de solicitat, să nu îi încurce pe aceştia decât în cazuri urgente.

Aveţi grijă de medicii voştri de familie. Nu mergeţi la cabinet decât dacă este absolut necesar şi după o consultaţie telefonică în care să vă programaţi dacă este absolută nevoie. E mult mai important să avem medici sănătoşi, care să ne ajute prin telefon sau video-telefon, decât să avem medici care să stea intubaţi sau poate să nu iasă din această criză„, a spus Sandra Alexiu, medic de familie şi preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie din Bucureşti.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...