Vezi Live Video Online calificările MP de Formula 1 al Ungariei – Etapa a 2-a

Daria Petrescu / 18.07.2020, 09:15
Vezi Live Video Online calificările MP de Formula 1 al Ungariei – Etapa a 2-a

La sfârșitul săptămânii trecute s-a dat starul în Marele Circ, pe circuitul de la Spielberg. Atunci, Valtteri Bottas, a dominat curs ape tot parcursul traseului. El a fost primul lider al clasamanetului general. Acum, fanii Formula 1 se pregătesc pentru calificările MP de Formula 1 al Ungariei – Etapa a 2-a, ce se va desfășura în acest weekend. Iată calificările MP de Formula 1 al Ungariei – Etapa a 2-a.

Calificările MP de Formula 1 al Ungariei – Etapa a 2-a, sâmbătă, 19 iulie

Etapa a treia a CM de Formula 1, Marele Premiu al Ungariei, se va desfășura pe Hungaroring, sâmbătă, 19 iulie. Este unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive.  Iată calificările MP de Formula 1 al Ungariei – Etapa a 2-a.

În urmă cu doar câteva zile, Valtteri Bottas pilotul finlandez al echipei Mercedes, s-a impus în clasamentul general, iar în acest weekend începe Etapa a treia a CM de Formula 1, Marele Premiu al Ungariei.

Mercedes a ratat șansa să facă dubla, după ce Lewis Hamilton a terminat cursa pe poziția a doua. El a primit cinci secunde de penalizare, iar acest lucru l-a costat. El a coborât în afara podiumului.

Valtteri Bottas pilotul finlandez al echipei Mercedes, s-a impus în clasamentul general
Valtteri Bottas pilotul finlandez al echipei Mercedes, s-a impus în clasamentul general

De asemenea, Sebastian Vettel, pilotul german al echipei Ferrari a iscat un scandal în a doua etapă. Evenimentul a avut loc în urmă cu o săptămână. Totul s-a întâmplat după un acroșaj cu coechipierul său Charles Leclerc,

”Nu am putut să fac nimic”

”Mă luptam cu alte două mașini în virajul 3, Leclerc a intrat pe trasa interioară, iar eu am încercat să închid spațiul, evident. Nu mă așteptam să apară el și să simt ceva acolo, nu era loc, așa că a urmat o coliziune. E mare păcat.

Nu am putut să fac nimic. Și e păcat că nu am reușit să profităm de bonusul pe care îl aveam, de a rula pe aceeași trasă, cu noile update-uri. Am simțit mașina bine vineri, iar apoi sâmbătă, în calificări, noi am luat o direcție greșită. Aș fi vrut să încerc în cursă update-urile”, a spus Vettel.

Lewis Hamilton a câștigat etapa a doua a Campionatului Mondial de Formula 1

Lewis Hamilton este câștigărorul etapei a 2-a a Campionatului Mondial de Formula 1. Acesta a avut o cursă spectaculoasă. Pe locul al doilea s-a situat finlandezul Valtteri Bottas. Olandezul Max Verstappen de la Red Bull s-a alăturat podiumului.

Clasameentul general al piloților:

  1. Valtteri Bottas – 43 puncte
  2. Lewis Hamilton – 37
  3. Lando Norris – 26
  4. Charles Leclerc – 18
  5. Sergio Perez – 16
  6. Max Verstappen – 15
  7. Carlos Sainz – 13
  8. Alexander Albon – 12
  9. Pierre Gasly – 6
  10. Lance Stroll – 6
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI