Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 28 septembrie pe Antena 1

Daria Petrescu 28.09.2021, 11:51
Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 28 septembrie pe Antena 1

„Asia Express” sezonul 4 revine cu o nouă ediție marți, 28 septembrie, la Antena 1. Concurenții vor avea parte din nou de probe ce le vor testa răbdarea, iar dorința de a ajunge primii la destinație este tot mai mare. Unii sunt mai norocoși, alții mai puțin norocoși, iar situația se schimbă de la o oră la alta. Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 28 septembrie pe Antena 1.

Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 28 septembrie pe Antena 1

Asia Express” este unul dintre cele mai urmărite show-uri de la Antena 1. Telespectatorii privesc cu sufletul la gură evoluția celor 9 echipe care au intrat în cursa pentru premiul cel mare. Marți, 28 septembrie, concurenții au parte de noi provocări, iar nervii unora dintre ei sunt întinși la maxim. Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 28 septembrie pe Antena 1.

Ce s-a întâmplat în ediția de luni seara, la Asia Express sezonul 4

Luni seara, de la 20:30, pe Antena 1, cele nouă perechi de vedete din cursa celui mai dur reality-show s-au luptat  pentru prima imunitate a etapei.

Înainte de asta, ei au parcurs un lung șir de misiuni impuse de Irina Fodor. Contextul pandemic a fost  o adevărată provocare pentru vedete, căci, din cauza restricțiilor totale pe timp de weekend în Turcia le va fi din ce în ce mai greu să oprească o mașină la autostop.

Cursa a fost presărată cu momente de extaz și agonie, iar în vria de a obține câteva zile de relaxare la hotel echipele au făcut posibilul să își depășească adversarii.

Așa se face că, luni seara, o penultimă misiune a adunat toate echipele în fabrica de ceramică de Kuthaya, acolo unde au avut de trecut un test al atenției și rapiditații: ”Părea că suntem într-un labrirint. Era haos, foarte cald, iar toți colegii erau agitați. Erau diferențe minore între vase, puteai să te încurci foarte ușor!”.

Cine sunt concurenții sezonului 4 „Asia Express”

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza.

De asemenea,  Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor “lupta” pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Ce spune Adriana Trandafir despre experiența Asia Express sezonul 4

„A fost cea mai fascinantă experiență din viața mea de până acum, dar cred că am reușit să funcționăm bine pentru că am luat totul ca pe un dar. De fapt, nu a fost un concurs împotriva celorlalți, ci a fost un concurs cu noi.

Să ne unească și să ne ajute să ne cunoaștem mai bine. Și, cine știe, poate să ne dăm seama că cel mai important este iubirea și faptul că ne avem una pe cealaltă contează mai mult decât orice lucru material”, a declarat Adriana Trandafir pentru Cancan.