Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 26 septembrie pe Antena

Daria Petrescu 26.09.2021, 08:54
Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 26 septembrie pe Antena

Asia Express sezonul 4 revine cu o nouă ediție duminică, 26 septembrie. Concurenții vor avea parte de noi provocări și probe ce îi vor pune în dificultate. Drumul Împăraților nu este deloc ușor, iar fiecare echipă este hotărâtă să facă tot ce poate pentru a rămâne cât mai mult în concurs. Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 26 septembrie pe Antena

Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 26 septembrie pe Antena

Duminică seară, de la 20:00, concurenții de la Asia Express își continuă aventura pe Drumul Împăraților, călătorind prin Turcia. Astfel că, în acest weekend, echipele încep a doua etapă în Turcia. Vedetele sezonului 4 Asia Express vor fi provocate misiune după misiune să experimenteze cultura turcească. Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 26 septembrie pe Antena

Ce probe vor avea concurenții duminică, 26 septembrie

Prima probă de duminică seară îi va aduce pe concurenți în băile turcești, hammam, așa cum sunt ele cunoscute în lumea orientală. Concurenții vor intra într-o cursă contracronometru pentru a descoperi următorul indiciu ce este ascuns în interiorul săpunului.

Coechipierii se vor spăla rând pe rând pentru a descoperi un mesaj important din partea Irinei Fodor, însă proba nu va fi ușoară pentru toți.

„Connect-R nu se simțea prea bine acolo unde eram, a început să îl ia cu amețeală, mi-a spus că se simte rău din cauza căldurii”, a mărturisit Shift. Rămâne de văzut cum se vor descurca cei doi artiști.

Tot în această etapă, cele nouă cupluri de vedete vor avea de îndeplinit și o serie de sarcini ce le vor părea imposibile.

Pandemia a complicat situația pe timpul filmărilor

„Dacă eram singur nu terminam proba. Se agita! Îmi era frică să nu ridice vreun picior să mă arunce pe jos!”, va spune Francesco. Această misiune îi va provoca pe concurenți să aibă grijă de câte o cămilă, să o împodobească, să o hrănească și mai apoi să consume specialitățile culinare pregătite de crescătorii săi.

Laptele și brânza de cămilă sunt considerate produse minune în Turcia. Concurenții vor avea de înfruntat o nouă provocare gastronomică ce îi va scoate din zona de confort:

„Părea prea frumos să ne ofere doar o tartă și un pahar de lapte. Gustul era ca fix ca mirosul. Mirosea tot a cămilă!”, vor spune concurenții.

Pandemia a complicat situația pe timpul filmărilor, mai ales când concurenții au fost nevoiți să își găsească transport.

„Turcia e în lockdown în weekend. Nu era nicio mașină pe drum. Iar cei care sunt pe drum nu au voie să meargă pe distanțe lungi”. În ediția trecută, Connect-R și Shift au fost la un pas să fie eliminați, însă Irina Fodor i-a anunțat că mai au o șansă.

Cine sunt concurenții sezonului 4 „Asia Express”

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza.

De asemenea,  Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor “lupta” pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.