Veşti rele despre Mioara Roman. Mama Oanei trebuie operată din nou

Ana Anitoiu 23.02.2021, 09:20

Mioara Roman are nevoie de o nouă operație, după ce a suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu o lună. Mama Oanei Roman nu se simțea bine în ultima vreme, iar medicii au descoperit motivul și au decis că este nevoie din nou de internare.

Anunțul Oanei Roman despre mama ei

În urmă cu o lună, Oana Roman a anunțat că mama ei a avut nevoie de o operație laparoscopică pentru a i se înlătura colecistul. Vedeta a precizat atunci că această problemă ”devenise urgentă”. Acum, Mioara Roman are nevoie de încă o intervenție chirurgicală.

”Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, spunea atunci Oana Roman pe InstaStory.

Vesti rele despre Mioara Roman. Mama Oanei trebuie operata din nou
Oana Roman si mama ei, Mioara Roman

Motivul pentru care Mioara Roman trebuie operată din nou

Acum, Mioara Roman, care a fost abandonată la greu de Petre Roman, se confruntă cu încă o problemă de sănătate. Fiica ei a anunțat pe internet că medicii au decis internarea fostei soții a lui Petre Roman pentru un tratament cu antibiotice urmat de o nouă operație.

”Din păcate trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Marius Elisei, despre divorțul de Oana Roman

După ce Oana Roman a spus că nu și-a dorit să ajungă să divorțeze de Marius Elisei, tatăl fetiței ei, fostul ei partener și-a spus punctul de vedere în legătură cu încheierea căsniciei. El a dezvăluit că a plecat de acasă pe 17 decembrie și că și-a petrecut sărbătorile singur, simțindu-se ”ca un om pe care nu-l voia nimeni”. În plus, el a mărturisit că el a venit cu ideea de a divorța, iar fosta lui parteneră a fost de acord.

”Am ajuns să ne certăm de la orice lucru mărunt și am decis să alegem o cale să fie bine pentru amândoi. Nici eu nu mă simțeam implicat în casă, nu produceam, nu făceam, mă durea și pe mine. Timp de șapte ani am trecut prin multe, le-am depășit. Când ea nu putea să lucreze, am făcut-o eu. După ce ea și-a revenit, am stat eu cu cea mică. Discuții într-o familie sunt mereu, dar acum nu s-a mai putut salva nimic”, a spus el, la emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV.

Marius Elisei, despre relația cu Oana Roman după despărțire

În ciuda divorțului, Marius Elisei a spus că are o relație bună cu Oana Roman, cu care, de altfel, are și un ”copil minunat”. El a mai spus că nu a fost vorba despre infidelitate sau violență între ei doi și i-a făcut un compliment fostei sale partenere. Mai multe detalii despre punctul ei de vedere, AICI!

”Probabil că a existat foarte multă încărcătură din partea ambilor. Nu m-am simțit în umbra ei, era normal. Eu când am luat-o era cunoscută, e o femeie deșteaptă, cu capul pe umeri. Ceva concret pentru care nu a mers nu știu. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat. Nu a fost cazul de scandaluri mari, cu bătăi, nu s-a pus problema. Ea e vulcanică, dar are un suflet foarte bun. Nu am dat și nu o să dau niciodată într-o femeie”, a mai spus Marius Elisei la emisiunea lui Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI