Ilie Năstase, internat în spital din cauza Covid-19. Fostul tenismen face primele declaraţii: “Sunt vaccinat”

Andrei Cezar, Ana Anitoiu 25.11.2021, 19:13
Ilie Năstase, internat în spital din cauza Covid-19. Fostul tenismen face primele declaraţii: “Sunt vaccinat”

Vești rele despre Ilie Năstase. Fostul mare tenismen român a fost internat în spital în urma infecției cu Covid-19. Este pentru a doua oară în ultimele săptămâni când fostul lider ATP a ajuns pe mâna medicilor. El a mai fost internat după izbucnirea scandalului cu Ciprian Marica, din cauza unor probleme la inimă.

Ilie Năstase, declarație din spital

Update joi, 25 noiembrie. Ilie Năstase, internat la Institutul de boli infecțioase “Matei Balș”, a declarat pentru News Hour with CNN că se află într-o stare bună, singurul simptom fiind tusea, și că este vaccinat împotriva coronavirusului. Fostul jucător de tenis a precizat că soția lui, Ioana, nu s-a infectat.

“Mă simt bine, nu am nicio problemă. Nu știu cum m-am infectat. Acum mă simt bine pentru că am avut medicație și mă simt bine. Nu am avut febră. Tuse, tuse am avut.

Sunt vaccinat. Uite că nu te ferește de treaba asta. Probabil că dacă nu eram vaccinat aveam o formă mai gravă. Soția mea și-a făcut testul și nu are COVID. Știu că nu am nimic la plămâni și e în regulă”, a spus Ilie Năstase, precizând că nu are nevoie de oxigen suplimentar.

Ilie Năstase, internat în spital după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Primul lider ATP din istorie are parte de necazuri în ultima perioadă. Ilie Năstase, care în vară a împlinit 75  de ani, a acuzat probleme de sănătate în ultimele săptămâni. La începutul acestei luni, Ilie Năstase a fost internat în spital din cauza unor probleme la inimă declanșate în urma scandalului dintre el și Ciprian Marica.

După ce a fost externat, Ilie Năstase a dorit să meargă într-o vacanță pentru a se pune pe picioare. El a plecat împreună cu soția sa, Ioana, într-un sejur în Istanbul. După ce s-au întors în țară, fostul mare tenismen român a acuzat o stare de rău, drept rumarea a mers la spital pentru investigații.

În urma testelor efectuate de medici a rezultat că Năstase s-a infectat cu noul coronavirus. Din fericire, însă, fostul campion a făcut o formă ușoară a bolii și se simte bine. însă va rămâne sub supravegherea medicilor.

Sunt aici la spital și nu prea pot să vorbesc. Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc.

Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e COVID pentru că azi m-au internat”, a spus Ilie Năstase, pentru Fanatik.

Vesti rele despre Ilie Nastase. Fostul tenismen a fost internat in spital din cauza Covid-19

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, testată și ea pozitiv

Nici soția fostului mare tenismen nu a scăpat de virusul asiatic. Ioana Năstase a fost și ea testă pozitiv, însă din fericire se simte bine, la fel ca soțul ei. În schimb, în cazul Ioanei nu a fost necesară internarea.

Cei doi au venit din Turcia, din Istanbul mai exact, una dintre destinațiile lor preferate, dar din păcate, așa cum vă spuneam finalul nu a fost dorit de niciunul dintre ei. Asta după ce, Ilie Năstase s-a simțit rău și a decis să se testeze. Din păcate, testul a ieșit pozitiv, de asemenea, și Ioana este infectată cu acest virus. Din primele informații pe care le avem, Ilie Năstase nu are simptome foarte grave, din fericire a făcut o formă ușoară a bolii”, transmite Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe