Vești proaste pentru Simona Halep. Echipa de avocați n-a putut să o ajute, ce va rata românca

Ana Anitoiu 23.03.2023, 13:24
Vești proaste pentru Simona Halep. Echipa de avocați n-a putut să o ajute, ce va rata românca

Simona Halep a primit vești proaste. Echipa sa de avocați n-a putut să o ajute să își îndeplinească un obiectiv stabilit în urma izbucnirii scandalului de dopaj în care este implicată. Sportiva urmează să rateze, astfel, o șansă pe care și-a dorit-o.

Ce vești proaste a primit Simona Halep

Simona Halep își stabilise ca obiectiv revenirea pe teren la începutul sezonului pe zgură, însă acest lucru nu va fi posibil, deoarece echipa sa de avocați nu a reușit să obțină ridicarea suspendării. Astfel, jucătoarea de tenis va rata șansa de a reveni în activitate.

Sportiva nu se află pe lista cu jucătoarele înscrise la turneul de la Stuttgart, unul dintre preferatele sale din circuit. Evenimentul va avea loc între 17 și 23 aprilie. De altfel, nicio româncă nu este pe lista cu jucătoare acceptate pe tablou, dar Emma Răducanu a primit un wild card din partea organizatorilor.

Pe de altă parte, Simona Halep continuă să se antreneze pe zgură, în speranța că va putea juca la turneul Roland Garros din acest an.

Porecla pe care o avea Simona Halep în liceu. Cum o alintau colegii
Simona Halep

Simona Halep, în doliu

Simona Halep a anunțat pe rețelele sociale, miercuri, că este în doliu, după ce a murit bunica ei, pe care a numit-o cea mai puternică femeie pe care a cunoscut-o.

„Maia ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viața veșnică. Papule, ai grijă de ea”, a scris Simona Halep, lângă o fotografie alb-negru în care apare alături de bunica și de bunicul ei.

Bunica Simonei Halep a povestit în urmă cu câțiva ani că a avut grijă de nepoata ei ca de „ochii din cap” și că sportiva a început să se antreneze singură pentru tenis încă de când avea doar patru ani, dar că nu și-a neglijat educația. În plus, femeia povestea că sportiva a avut parte de susținerea tatălui ei în cariera pe care a ales-o, în ciuda faptului că altor persoane nu li se părea normală pasiunea sa pentru tenis.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...