Veşti nu tocmai bune despre Alexandru Arșinel. Ce se întâmplă cu marele actor: „S-au adunat prea multe” (exclusiv)

Ioana Bucur 29.12.2021, 08:39
Veşti nu tocmai bune despre Alexandru Arșinel. Ce se întâmplă cu marele actor: „S-au adunat prea multe” (exclusiv)

Nu a fost un an deloc ușor pentru marele actor. La doar câteva zile după ce a revenit pe scenă, bucurându-se de reîntâlnirea cu publicul, reporterii redacției Playtech-Impact.ro au primit vești nu tocmai bune despre Alexandru Arșinel. Artistul a vorbit despre problemele de sănătate cu care se luptă în prezent.

Un an dificil pentru Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a trecut prin momente extrem de dificile în anul 2021. Actorul a fost internat de mai multe în spital, cu diferite afecțiuni care și-au pus amprenta pe starea sa de sănătate. Atât acesta, cât și soția sa au fost internați în luna aprilie în Spitalul „Matei Balș” din Capitală, după ce s-au infectat cu COVID-19.

Din fericire, cei doi erau deja vaccinați cu ambele doze, ceea ce i-a ajutat să nu dezvolte o formă gravă a bolii și să treacă cu bine și peste perioada de spitalizare.

Câteva luni mai târziu, în luna septembrie, Alexandru Arșinel ajungea din nou pe mâinile medicilor, acuzând o stare de slăbiciune destul de mare. Marele actor, trecut prin infecția cu SARS CoV-2, a dat astfel primele semne că organismul său nu se recuperase după cumplita boală.

În noiembrie a fost internat din nou, de data asta din pricina unor probleme cardiace. El a trecut cu bine până acum peste intervențiile chirugicale la inimă, printre care și montarea unui stent, la Spitalul „Monza” din București, renumit pentru intervențiile medicale de tip chirurgie cardiovasculară.

Veşti nu tocmai bune despre Alexandru Arșinel. Ce se întâmplă cu marele actor
Alexandru Arșinel

„S-au adunat mult prea multe”

Actorul și-a petrecut Crăciunul acasă, lângă familie, însă starea sa de sănătate nu este una tocmai bună. Cu toate că speră să nu se mai întoarcă în spital, Alexandru Arșinel a mărturisit, în exclusivitate pentru reporterii Playtech-Impact.ro, că nu se simte deloc bine.

„Sunt acasă, dar nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea.

Am suportat multe transformări. Și operațe pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”, a declarat Alexandru Arșinel pentru playtech.ro.

Alexandru Arșinel ne-a mai spus că urmează un program de recuperare la domiciliu, atât el, cât și soția sa, rămasă paralizată după un accident petrecut în urmă cu patru ani. La acea vreme, în timp ce cobora pe scări, i s-a agățat tocul de la unul dintre pantofi, s-a dezechilibrat şi a căzut.

„Facem recuperare împreună acasă. Mai vine și un maseor, și pentru mine și pentru soție”, a completat actorul.

Marilena are parte de tot sprijinul, dar și de toată afecțiunea actorului, de mai bine de 50 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe