Vești incredibile din partea Banca Transilvania. Toți clienții trebuie să afle, decizia a fost luată

Stan Filon 06.07.2022, 15:25
Vești incredibile din partea Banca Transilvania. Toți clienții trebuie să afle, decizia a fost luată

Vin vești nesperat de bune de la Banca Transilvania, care a anunțat recent că a majorat dobânzile la produsele de economisire în lei şi valută atât pentru persoanele fizice cât şi pentru persoanele juridice, cele mai mari dobânzi oferite fiind la depozitele pe 1, doi şi trei ani, relatează Agerpres. Astfel, oamenii vor câștiga mai mulți bani, dacă își țin economiile la bancă.

Vești incredibile din partea Banca Transilvania

„Cu majorări de până la 2%, prin creşterea dobânzilor banca doreşte să susţină siguranţa financiară a românilor. Cele mai mari dobânzi oferite de BT sunt la depozitele pe 1, 2 şi 3 ani. Banca a crescut şi în aprilie a.c. dobânzile la produsele de economisire în lei pentru persoanele fizice şi juridice”, se arată într-un comunicat al băncii transmis marţi AGERPRES.

Astfel, pentru persoanele fizice şi juridice, dobânda la depozitul pe o lună creşte cu 0,75 pp, la 4,75%, pentru depozitul pe 3 luni creşte la 5% (+0,65%), pentru depozitul pe 6 luni 5,5% (+1%), pentru depozitul pe 12 luni 6% (+1,25%), pentru depozitul pe 24 de luni 6,75% (+1,9%) iar pentru depozitul pe 36 de luni 7% (+2%).

Vesti incredibile din partea Banca Transilvania
Vesti incredibile din partea Banca Transilvania

S-a modificat și dobânda la contul de economisire KidCONT

Banca Transilvania a mai anunțat că a modificat şi dobânda anuală pentru contul de economisire KidCONT, care este acum de 5% pe 12 luni, după o creştere de 0,75%. Poți deschide un KidCONT online, de acasă, prin contul Neo al copilului tău, însă, în prealabil, este necesar să te înregistrezi în sistemul băncii ca și reprezentant legal. Iată ce beneficii ai cu acest cont:

  • Bonus la aniversare: dacă pe parcursul anului depui cel puțin 500 de lei sau 120 de euro și nu retragi bani, beneficiezi de un bonus egal cu dobânda lunară
  • mPoți alimenta contul și prin intermediul Neo
  • mZero comision la deschiderea contului de economii
  • mEconomiile tale sunt garantate de Fondul de garantare a Depozitelor Bancare, în limita a 100.000,00 euro/deponent

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România, acoperind toate segmentele de clienţi şi linii de business în sectorul financiar. Banca are peste 19% cotă de piaţă, 3,6 milioane de clienţi, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. În plus, Banca Transilvania are un rating AAA+, conform Brand Finance Banking (2022).

Urmăriți Impact.ro și pe