Vești grozave pentru clienții Kaufland. Magazinele au anunțat că oferă coșuri de cumpărături gratuite, ce trebuie să faci

Andra Daoud 30.06.2022, 14:33
Vești grozave pentru clienții Kaufland. Magazinele au anunțat că oferă coșuri de cumpărături gratuite, ce trebuie să faci

Kaufland dă startul unei noi campanii, care le poate aduce clienților coșuri de cumpărături cadou. Timp de șase săptămâni, cei care își fac cumpărăturile de la Kaufland pot câștiga unul dintre cele 9.000 de coșuri puse la dispoziție de reprezentanții lanțului de magazine. Valoarea totală a premiilor se ridică la o jumătate de milion de euro. Ce trebuie să facă persoanele care vor să participe la promoție.

Kaufland oferă 9.000 de coșuri de cumpărături cadou

Kaufland a dat startul campaniei Vânătoarea Comorilor, care se va desfășura până în data de 9 august. În fiecare săptămână a campaniei, Kaufland pune la bătaie 1.500 de coșuri de cumpărături gratuite. Clienții care își fac cumpărăturile de la Kaufland și profită de ofertele speciale din cadrul Vânătorii Comorilor au șansa să câștige unul dintre premii.

Practic, pentru a intra în cursa pentru un coș de cumpărături oferit cadou de Kaufland, clienții trebuie să găsească produsele care participă la promoție, urmărind indiciile din revistele săptămânale sau marcajele din magazine. Apoi, trebuie să cumpere cel puțin două produse care fac parte din campanie, pe același bon fiscal. Ultimul pas este să scaneze cardul Kaufland înainte de a achita cumpărăturile și, astfel, sunt înscriși automat în concurs.

Premiile vor fi oferite prin tragere la sorți, iar câștigătorii vor primi contravaloarea coșului de cumpărături înscris în concurs, în limita valorii de 595 de lei. Banii le vor fi virați câștigătorilor direct pe cardul Kaufland și vor putea fi folosiți ulterior la cumpărături în magazin.

Vesti grozave pentru clienții Kaufland. Magazinele au anuntat ca ofera cosuri de cumparaturi gratuite, ce trebuie sa faci
Kaufland ofera cosuri de cumparaturi cadou

Ce articole fac parte din promoție

Kaufland actualizează săptămânal lista cu produse care participă la promoție și vor fi produse de la branduri cunoscute pe piața românească. Este vorba despre articole din 35 de categorii, printre care alimente de bază, produse lactate, produse de patiserie și congelate, dulciuri, cafea, băuturi răcoritoare și alcoolice, produse cosmetice, detergenți, hrană pentru animale etc.

„Ești pregătit pentru Vânătoarea Comorilor? Găsește “produsele comori” din magazin și poți câștiga valoarea coșului tău de cumpărături!
Ce trebuie să faci?
1. Urmărește în fiecare săptămână indiciile din revistă și marcajele din magazin pentru a descoperi produsele.
2. Cumpără cel puțin 2 produse aflate în campanie
3. Scanează Kaufland Card înainte să achiți bonul de cumpărături și intri automat în tombola comorilor!”, au transmis cei de la Kaufland, pe rețelele sociale.

Kaufland este prezent pe piața din România din anul 2005, iar în 2011 a fost lanțul de magazine cu cele mai mari vânzări din țara noastră, fiind urmat de Carrefour și Metro. Kaufland a intrat pe piața din țara noastră cu o strategie diferită față de alte hypermarketuri, deschizând magazine în orașele mici. Din 2019, Kaufland este prezent și pe piața din Republica Moldova, având în prezent 7 magazine deschise acolo.

Urmăriți Impact.ro și pe