Vești grozave pentru clienții Digi RCS-RDS. Sunt anunțate reduceri masive până la finalul lunii

Cazacu Alexandru 25.06.2022, 14:44
Vești grozave pentru clienții Digi RCS-RDS. Sunt anunțate reduceri masive până la finalul lunii

Cei de la Digi RCS-RDS vin cu vești bune pentru clienții lor. Prin noul pachet „Ai voucher, ai preț la jumătate”, atât clienții existenți ai operatorului, cât și cei care vor să se aboneze la Digi RCS-RDS, pot beneficia de o reducere de 50% din valoarea facturii pentru o perioadă de patru luni de zile, indiferent de noul serviciu contractat.

Digi RCS-RDS anunță reduceri masive până la finele lunii iunie

Campania „Ai voucher, ai preț la jumătate” se desfășoară, după cum spuneam, până pe 30 iunie 2022. Oferta este valabilă în cazul unui serviciu nou contractat pentru toți clienții rezidențiali ai operatorului, fie ei noi sau deja existenți.

Așadar, cei care doresc să beneficieze de reducerea de 50% din valoarea facturii pentru o perioadă de 4 luni, trebuie să folosească la contractare codul „reducere 50” (fără ghilimele).

”La DIGI RCS RDS, veștile bune continuă, odată cu lansarea campaniei „Ai voucher, ai preț la jumătate” prin intermediul căreia atât clienții noi, cât și cei existenți pot beneficia de o reducere de 50% din valoarea facturii, timp de 4 luni. Reducerea se aplică doar la contractarea unuia sau mai multor abonamente noi de internet, televiziune (prin cablu sau prin satelit), telefonie mobilă și fixă”, se arată într-un comunicat al companiei.

Vești grozave pentru clienții Digi RCS-RDS. Sunt anunțate reduceri masive până la finalul lunii iunie
Vești bune pentru clienții Digi RCS-RDS. Compania anunță reduceri masive până la finalul acestei luni

Oferta Digi RCS-RDS este valabilă exclusiv online

Este important să menționăm și faptul că, oferta este valabilă exclusiv online, pe site-ul operatorului. De asemenea, contractul trebuie să fie încheiat pe o perioadă de doi ani.

„Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro, iar pentru a beneficia de promoție, clienții trebuie să utilizeze codul „reducere50” direct în coșul de cumpărături, atunci când plasează comanda pentru unul sau mai multe servicii noi”, spun reprezentanții companiei în comunicat.

Clienții Digi RCS-RDS au posibilitatea de a alege unul dintre cele două pachete de internet fix. Acestea asigură o conexiune stabilă și rapidă. Mai exact, este vorba despre „Fiberlink 500” (la prețul lunar redus de 15 lei) și „Fiberlink 1000” (preț redus 20 lei). Aceste reduceri sunt valabile doar dacă la plasarea comenzii se folosește codul „reducere50”.

Așadar, Digi RCS-RDS continuă perioada de oferte și promoții cu noul pachet de reduceri ”Ai voucher, ai preț la jumătate”. Dacă te-ai decis și vrei și tu să beneficiezi de această ofertă de nerefuzat, intră pe Digi.ro și activează unul dintre serviciile menționate, utilizând codul pus la dispoziție de către operatorul de internet, televiziune și telefonie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cazacu Alexandru
Alexandru s-a alăturat echipei Impact.ro încă de acum doi ani. Este specializat în materiale SEO din domeniile social, știință, cultură și utile, însă îi face plăcere să scrie și...