Vești de ultimă oră despre tânărul împușcat de patru ori pe stradă în Baia Mare. Ce au dezvăluit medicii

Ioana Bucur 25.09.2022, 16:35
Vești de ultimă oră despre tânărul împușcat de patru ori pe stradă în Baia Mare. Ce au dezvăluit medicii

Un bărbat care nu a putut trece peste o despărțire, un plan de răzbunare plănuit până la cel mai mic detaliu și executat cu sânge rece. Au fost scene terifiante sâmbătă seara, într-o parcare. Medicii au oferit noi detalii despre tânărul împușcat de patru ori pe stradă în Baia Mare.

Împușcat de fostul iubit al partenerei sale

Un plan bine pus la punct, executat cu sânge rece de un tânăr care nu a putut accepta ideea că femeia pe care o iubea a ales să pună punct relației. La un an și jumătate de la despărțire, cu toate că se afla în Marea Britanie, vestea că fosta sa parteneră a început o nouă idilă l-a orbit de furie.

Atacatorul, un tânăr în vârstă de 30 de ani care provine dintr-o familie de penticostali, și-a pus la cale răzbunarea. S-a întors de urgență în România, aterizând la Cluj, de unde a închiriat o mașină cu care a mers la Baia Mare. Avea informații că tânara și noul e iubit erau la o sală de sport a Licelui Nemeth Laszlo. I-a așteptat în parcare.

Prima care a ieșit din clădire a fost fosta sa iubită., moment în care a scos arma și a amenințat-o. Câteva secunde mai târziu și-a făcut apariția și „rivalul său în dragoste”, pe care l-a împușcat de patru ori. După atac, bărbatul s-a urcat în mașină și a pornit spre Centrul Vechi al orașului. Acolo a scăpat de arma folosită și apoi s-a predat oamenilor legii.

În fața anchetatorilor, a spus inițial că a aruncat pistolul în râul Săsar, însă și-a schimbat declarația, dezvăluind că arma era, de fapt, ascunsă într-un tufiș de la marginea orașului.

Până în acest moment, nu se știe de unde a reușit individul să facă rost de pistol. El este cercetat pentru tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

Vesti de ultima ora despre tanarul impuscat de patru ori pe strada in Baia Mare. Ce au dezvaluit medicii

Vești de ultimă oră despre tânărul împușcat în Baia Mare

Victima sa, un tânăr în vârstă de 24 de ani din Târgu Lăpuș, a ajuns de urgență la Spitalul Județean Baia Mare cu patru plăgi prin împușcare.

„Plagă împuşcată hemitorace stâng la care glonţul trece prin plămânul stâng, lobul superior stâng la distanta de inimă şi vasele mari, transfixiantă cu orificiu de intrare şi ieşire fără a putea preciza care este orificiul de intrare şi de iesire( anterior sau posterior ). S-a efectuat o toracotomie stângă cu sutură pulmonară si dublu drenaj( anterior şi posterior );

Plagă împuşcată hemitoracele drept fără leziune pulmonară, doar leziune pleurală transfixiantă, cu orificiu de intrare si iesire. S-a efectuat drenaj pleural;

Plagă împuşcată la nivelul omoplatului drept cu glonţul oprit în omoplatul drept si extras chirurgical. Este glonţul din imaginea trimisă;

Plagă împuşcată transfixiantă la nivelul bratului drept, cu leziuni doar musculare. S-a efectuat sutura si toaleta plăgii”, au transmis reprezentanţii spitalului.

Potrivit reprezentanților unității medicale, el este internat pe secția de Terapie Intensivă, pentru monitorizare, fiind supus unei intervenţii chirurgicale de către echipa de medici din cadrul Compartimentului Chirurgie Toracică.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...