Veşti cumplite despre Viorel Lis. Oana a povestit ce se întâmplă cu fostul edil al Capitalei

Nicu Stan 05.03.2021, 08:35

Veşti cumplite despre Viorel Lis. Oana a povestit ce se întâmplă cu fostul edil al Capitalei. Problemele de sănătate ale lui Viorel Lis s-au acutizat în ultima perioadă, astfel că starea lui de sănătate este una precară.

Viorel Lis, aproape ținutuit la pat. Declarațiile cutremurătoare ale Oanei Lis

Sunt veşti cumplite despre Viorel Lis. Oana Lis a povestit ce se întâmplă cu fostul edil al Capitalei. Acesta este imobilizat la pat din cauza multiplelor boli pe care le are. Problemele de sănătate ale fostului edil al Capitalei s-au înrăutățit în epidemiei de coronavirus și, acum, el este aproape imobilizat la pat.

Potrivit declarațiilor făcute de Oana Lis, fostul edil al Bucureștiului se ridică cu dificultate, merge greoi și, desigur, a rărit aproape definitiv ieșirile din casă, de teamă că ar putea să se infecteze cu virusul ucigaș. De asemenea, Viorel Lis urmează să fie vaccinat anti-coronavirus pe data de 13 martie.

Viorel Lis suferă de mai multe boli

Viorel Lis, 76 de ani, suferă de mai multe boli, printre care se numără și despresia, boala secolului, așa cum este denumită de specialiști. Astfel, din cauza temutului virus, Viorel Lis nu a mers la ședințele de recuperare de care are mare nevoie, iar acum de abia mai poate să meargă.

Nu ieșim din casă până când Viorel nu o să se vaccinze, pe 13 martie. El nu este chiar așa bine, are probleme cu mersul, cu picioarele, nu putem merge la recuperare din cauza COVID-19.

Oana Lis are emoții în privința vaccinului

Se deplaseză foarte greu, foarte greu. Bătrânețea vine și cu probleme, dar contează și calitatea vieții. Dacă nu era perioada asta cu COVID, făcea recuperarea de la început și era mai bine. Acum avem emoții și cu vaccinul. Ai de ales, dacă vrei să mori acum de COVID sau mai târziu.

Nu mi se pare că el are de ales, este riscul prea mare, are foarte multe boli”, a declarat oana Lis, potrivit fanatik.ro.

Oana Lis spune că ziua în care este programat Viorel Lis la vaccin este benefică

Pe de altă parte, Oana Lis nu este deranjată că soțul ei este programat pentru vaccin chiar pe 13, un număr cu ghinion cum este văzută de mulți.

Eu nu cred că 13 e o zi ghinionistă. Se spunea că au fost 12 discipoli și al 13-lea a fost Iisus. Am avut apartament 13, numărul de la examene, dacă tu îți setezi în minte că nu este ghinionistă, chiar nu o să fie. Este o perioadă mai grea pentru noi, am noroc cu psihologia, fac față, mă bucur în fiecare zi, dar este greu”, a mai spus Oana Lis.

Urmăriți Impact.ro și pe