Vestea tristă a serii. Pilotul Daniel Onoriu, internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală

Beatrice Dumitru 04.12.2021, 20:21
Vestea tristă a serii. Pilotul Daniel Onoriu, internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală

Daniel Onoriu, cunoscut pentru cariera sa de pilot de raliuri, trece prin momente grele. Acesta se află internat, în stare gravă, la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București. Nepotul lui Gabi Luncă a mai avut probleme de sănătate și în trecut, după un grav accident de motocicletă, în urma căruia a stat nouă zile în comă.

Pilotul Daniel Onoroiu, în stare gravă la spital

Daniel Onoriu a suferit un teribil accident de motocicletă în 2006, într-o seară, când o mașină nu i-a acordat prioritate și l-a lovit în plin. A stat nouă zile în comă, deoarece a avut stomacul perforat și coastele rupte, și a avut nevoie 20 de intervenții chirurgicale pentru a supraviețui.

Vestea tristă a serii. Pilotul Daniel Onoriu, internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală
Daniel Onoriu, în spital, în stare gravă. Sursa foto: Facebook / Daniel Onoriu

De data aceasta, Daniel Onoriu ar fi ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pentru micșorarea stomacului, în Turcia, notează Spynews.

Daniel Onoriu a dat foc mașinii fostei iubite

În 2017, nepotul lui Gabi Luncă a fost implicat într-un scandal, fiind reținut după ce a dat foc mașinii fostei sale iubite, Simona Chiţac, din răzbunare. Aceasta făcuse plângere penală împotriva pilotului de raliuri, care a povestit cum a premeditat incendierea automobilului. Femeia a susținut că Onoriu a procedat aşa pentru că nu nu ar mai fi acceptat să continue relația cu el.

Daniel Onoriu și Simona Chițac au fost împreună 10 ani și au avut o relație cu năbădăi, timp în care s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori. La o lună după ce îi incendiase mașina, pilotul îi transmitea un mesaj fostei iubite, cu ocazia zile ei de naștere.

Pe 28 Aprilie 2006 am avut cel mai dur accident din viaţa mea cu motocicletă, m-am lovit atât de tare într-o maşină care nu mi-a acortat prioritate, încât nici un medic nu mi-a mai dat vreo şansă, Din 2006 si până azi am considerat că 28 Aprilie e şi ziua mea de naştere, pentru că Dumnezeu mi-a mai dat o şansă, dar din păcate, în loc să-i mulţumesc, eu am trăit de atunci şi până azi, în păcate, iar azi, plătesc, plătesc pentru ele. Cu această ocazie îi transmit un mesaj de La Mulţi Ani fostei mele neveste, Simona Chiţac, care azi împlineşte 38 de ani, nu a fost să fie, să mai fim şi de data asta împreună şi să ne facem ziua de naştere, aşa cum am făcut-o timp de 10 ani, când în fiecare an amândoi credeam ca 28 aprilie este ziua noastră de naştere”, scria Daniel Onoriu pe Faceboiok, în 2017.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...