Vestea rea primită de Simona Halep înainte de Jocurile Olimpice. Cine nu îi va putea fi alături sportivei în Japonia

Nicu Stan, Diana Timișoreanu 28.06.2021, 15:57
Vestea rea primită de Simona Halep înainte de Jocurile Olimpice. Cine nu îi va putea fi alături sportivei în Japonia

Vestea rea primită de Simona Halep înainte de Jocurile Olimpice. Cine nu îi va putea fi alături sportivei în Japonia, vedeți în articolul de mai jos.

Nici nu a plecat și Simona Halep are deja probleme Jocurile Omlimpice de la Tokyo. Ce se întâmplă cu sportiva

Simona Halep a primit o veste rea chiar înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportiva nu va avea lângă ea o persoană importantă.

Este știrea momentului despre Simona Halep după ce s-a aflat că, deși accidentată de mai multă vreme, sportiva nu va rata Olimpiada de la Tokyo, însă acolo nu va fi antrenată de Darren Cahill.

Simona Halep nu va fi antrenata de Darren Cahill la Tokyo
Simona Halep nu va fi antrenata de Darren Cahill la Tokyo

Simona Halep traversează o perioadă grea

Simona Halep trece printr-o perioadă grea din punct de vedere sportiv. A ratat cele două mari turnee de Grand Slam, Roland Garros şi Wimbledon, din cauza unei accidentări la gambă, suferită la turnelul de la Roma. Cu toate astea, sportiva noastră va participa la Olimpiada de la Tokyo, marele vis al său.

Darren Cahill a dat-o de gol pe Simona Halep că va forţa participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde visează să câştige o medalie olimpică pentru România încă din copilărie. Cu toate astea, nu va fi asistată de către australian la Tokyo.

Accidentările i-au făcut viața grea Simonei Halep

Simona Halep a avut parte de un sezon prost din cauza accidentărilor. Astfel, în urmă cu câteva zile a anunţat că nu va putea evolua la Wimbledon din cauza problemelor de la picioruul stâng. Tot din cauza unei accidentări, Simona Halep, a  ratat şi Roland Garros şi este în pericol de a ieși din top 10 WTA.

Cu toate astea, Simona Halep nu vrea să rateze olimpiada de la Tokyo. Simona Halep va mereg la Tokyo fără Darren Cahill. Astfel, Simona Halep va fi antrenată la Tokyo de Daniel Dobre, antrenorul său secund.

Anunțul lui Darren Cahill

“La Tokyo va merge alături de celălalt antrenor al ei la Jocurile Olimpice, cu Daniel Dobre. Eu voi merge în Statele Unite pentru turneele din SUA și o voi aștepta acolo”, a anunţat celebrul antrenor australian într-o discuție live de tip podcast pe Instagram, cu un alt mare fost jucător, respectiv Pat Cash.

Următorul turneu cu Darren Cahill în tribună pentru Simona Halep ar trebui să fie Mastersul de la Cincinnati, care se desfășoară între 16-22 august. De asemenea, turneul olimpic de tenis de la Tokyo va avea loc în perioada 24 iulie-1 august.

Urmăriți Impact.ro și pe