Vestea pe care a dat-o Adelina Pestrițu pe rețelele sociale. Cum le-a explicat situația fanilor care au luat-o la rost

Andra Daoud 13.08.2022, 11:41

Adelina Pestrițu și-a pus în cap urmăritorii, după ce a postat o serie de Insta Story-uri. Vedeta le-a dat emoții celor care o urmăresc și i-a indus în eroare, după care a explicat despre ce a fost vorba, de fapt. De la ce a pornit totul și cum și-a justificat vedeta gestul de pe internet.

Vestea cu care Adelina Pestrițu și-a luat prin surprindere fanii

Adelina Pestrițu nu încetează să își uimească fanii de pe internet. Vedeta are o comunitate impresionantă pe Instagram, unde o urmăresc peste 1,8 milioane de oameni. Adelina împărtășește cu ei momente importante din viață, dar și întâmplări de zi cu zi. De data aceasta, Adelina Pestrițu a încercat să facă o glumă, însă nu toată lumea a gustat-o, iar mulți au căzut în capcana vedetei, care a fost nevoită să revină cu lămuriri.

Adelina a postat pe Instagram Stories două imagini în care a folosit un filtru care „prezice” sarcina. În aceeași imagine cu ea, apare un test de sarcină cu două liniuțe, adică pozitiv, însă este vorba despre un filtru, un test virtual și nicidecum unul real. Mulți n-au înțeles acest lucru și s-au grăbit să îi trimită Adelinei mesaje în care ba o felicitau, ba o întrebau dacă într-adevăr este însărcinată. Asaltată de atâtea mesaje, Adelina Pestrițu a făcut lumină în acest caz și a transmis că:

„Dacă nu știți cum să vă umpleți inbox-ul de mesaje în circa cinci minute, folosiți filtrul ăla. Măi, faceți diferența între un filtru și o veste cum că mai vine un copil. Așa dădeam eu vestea? Să dau eu o veste așa de importantă printr-un filtru plictisit, uitându-mă la telefon: Sunt însărcinată. Nu, prieteni! Dacă voi fi din nou însărcinată, cu siguranță o să fac o mega postare în cinstea veștii minunate”, a spus Adelina Pestrițu, imediat după ce a postat story-urile cu pricina.

Vestea pe care a dat-o Adelina Pestritu pe retelele sociale. Cum le-a explicat situatia fanilor care au luat-o la rost
Adelina Pestritu s-a afisat pe Instagram cu un filtru cu test de sarcina

Motivul pentru care Adelina Pestrițu nu mai postează fotografii cu fetița ei

A fost sărbătoare mare recent, în familia Adelinei Pestrițu. La începutul lunii august, fiica vedetei, Zeny, a împlinit patru ani. Adelina și soțul ei, Virgil, i-au organizat o petrecere grandioasă, iar celebra mămică a postat pe Instagram câteva fotografii cu detalii de la petrecere.

Din poze a lipsit însă tocmai sărbătorita, pe care mama ei a ales să nu o mai expună în mediul online. Adelina Pestrițu a încetat să mai publice fotografii cu fetița ei în urmă cu mai bine de un an și le-a șters și pe cele vechi. Întrebată, la un moment dat, de ce a dispărut Zeny din pozele de pe contul ei, Adelina Pestrițu a explicat:

„Dragii noștri, vă răspund prin acest comentariu tuturor celor care ați întrebat de Zeny, deși am mai spus asta de câteva ori. Împreună cu Virgil am decis să nu o mai postăm pe rețelele de socializare. Dacă pe viitor vom lua o altă decizie, veți afla primii. Multă dragostea pentru voi și La Mulți Ani pentru toți copiii!”

Urmăriți Impact.ro și pe