Vestea care a impresionat-o pe Andreea Marin până la lacrimi! Vedeta a dezvăluit ce veste uimitoare a primit

Rădulescu Valentin 14.05.2020, 22:26
Vestea care a impresionat-o pe Andreea Marin până la lacrimi! Vedeta a dezvăluit ce veste uimitoare a primit

Andreea Marin este o femeie greu de impresionat, așa că o astfel de veste trebuie să vină mai ales de la o persoană specială. Vedeta a primit o veste uimitoare din partea fiicei sale, una care a făcut-o să ajungă până la lacrimi.

Vestea care a impresionat-o pe Andreea Marin până la lacrimi!

Vedeta a trecut prin mari emoții și lacrimi atunci când fetița sa i-a dat o veste minunată. Andreea ne-a dezvăluit că Violeta este o elevă model și învață foarte bine, astfel încât a dovedit din nou acest lucru. Alături de clasa ei, Violeta a luat un premiu important, ceea ce a făcut-o pe Andreea foarte mândră de modul în care a crescut-o și a educat-o. Fetița ei a câștigat un premiu într-o competiție internațională și a dat dovadă de mult curaj și ambiție.

„Când ziua începe în lacrimi… de emoţie, de bucurie, de frumos!”
„Mami, îţi aminteşti la începutul anului când am fost răcită tare şi am stat o săptămâna acasă, am fost supărată că nu pot merge la şcoală?”
„Nu putem să te las, aveai temperatura…”
„Da, dar chiar atunci aveam un project important, o filmare la şcoală în care urmă să joc, şi am pierdut-o… De aceea, am scris scenariul şi am comunicat cu colegii, care au jucat în film…”
„Aşa… Şi ce s-a întâmplat?”
„De fapt, era un film cu tema ecologică pentru o competiţie internaţională, au participat copii de pe diverse continente şi tocmai am aflat că … am câştigat!”
Bucuria fetiţei mele nu a fost o explozie, dar în ochii mei lacrimile au explodat… Mi-au trecut prin inima atâtea emoţii şi amintiri din toţi aceşti ani într-o clipă doar şi orice mama ştie câte vise, temeri, câtă deznădejde şi speranta ne însoţeşte în toţi acest ani, până îi vedem pe picioarele lor, până să ne bucurăm de realizările lor…
Violeta mă va certă, desigur, că v-am povestit, dar îmi asum – am simţit nevoia să fac ceva, că să nu-mi sară inima din piept. Împărtăşită, bucuria e mai frumoasă!”, a povestit Andreea Marin pe Facebook.

Vestea care a impresionat-o pe Andreea Marin până la lacrimi! Vedeta a dezvăluit ce veste uimitoare a primit
Vestea care a impresionat-o pe Andreea Marin până la lacrimi! Vedeta a dezvăluit ce veste uimitoare a primit

Vedeta este foarte discretă atunci când vine vorba de fetița ei

Andreea Marin este foarte discretă atunci când vine vorba despre familia și viața ei personală. Până acum, Andreea nu a arătat-o niciodată la Tv pe fetița sa, aceasta vrea să își crească copilul cât mai normal. Modul Andreei de a o educa și de a o ghida în viață a dat roade, astfel încât Violeta este un elev model. Fetița se află la vârsta de 12 ani și este o domnișoară superbă.

”Nici nu-mi vine să cred că au trecut anii. Are 11 ani acum și e o năstrușnică sensibilă, dar și energică, isteață foc, cu o imaginație debordantă, matură și copil în același timp, descoperă lumea și se descoperă pe sine acum, iar eu sunt zi de zi emoționată să o văd evoluând și caut să nu îi arăt uimirile mele, de parcă m-ar vulnerabiliza în fața ei… În ochii copiilor noștri, suntem părinții ce le știu pe toate, iar eu știu că nu sunt așa, că nu am soluții la toate și nici răspunsuri la orice întrebare. Îmi dau silința, și sigur am sufletul atât de mare, încât să le încapă pe toate și o dragoste nemărginită pentru ea! Aș dărâma munții, de ar fi nevoie, pentru fiica mea, și nu folosesc deloc cuvinte mari”, a declarat Andreea Marin anul trecut pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe