Vestea aşteptată de fanii Survivor. Se căsătoresc, e anunţată nuntă mare

Nicu Stan 09.05.2021, 10:28

Vestea aşteptată de fanii Survivor. Se căsătoresc, e anunţată nuntă mare. Starlin s-a pus pe făcut destăinuiri după ce a părăsit Survivor România. Dezvăluirile, în articolul de mai jos.

Starlin, declarații uimitoare după ce a părăsit Survivor România. Pe care concurenți de la Războinici îi dă ca și căsătoriți

Este vestea aşteptată de toți fanii Survivor România. Se căsătoresc, e anunţată nuntă mare. După ce a fost eliminat de la Survivor, concurentul Starlin a făcut dezvăluiri despre competiția din Republica Dominicană, însă și despre legătura dintre Maria Chițu și Albert.

Invitat la emisiunea Teo Show după eliminarea sa de la Survivor, Starlin a vorbit despre experiența showului TV, dar și despre faptul că a simțit o apropiere între colegii săi, Albert și Maria Chițu.

Starlin, dezvaluiri de la Survivor Romania
Starlin, dezvaluiri de la Survivor Romania

Albert și Maria Chițu, mai mult decât apropiați

Războinicul, cu zâmbetul pe buze, a menționat chiar și ceva legat de o nuntă între cei doi. ”Multă lume vorbește extrem de urât, pentru mine e amuzant, pot să continue, pe mine nu mă mișcă cu nimic. Știu că e o părere greșită despre mine. Sunt multe lucruri frumoase, când spun despre familia mea, despre caracterul meu. Partea care nu îmi place este când se vorbește urât despre familia mea. Eu m-am bucurat de fiecare moment. Nu am avut nicio teamă.

Ea se simte acolo ca fiind într-o vacanță exotică (n.r. – Maria Chițu). E foarte bună la traseu, nu am ce să comentez despre ea. Când ajungi într-o echipă, care este prima regulă? Te adaptezi. Apoi poți să îți dai cu părerea, dar în primul rând te uiți să vezi care e ritmul. Și pe el l-a deranjat la un moment dat. Albert are caracterul lui, dar cred că și pe el l-a deranjat. Dacă după s-au apropiat mai mult, Doamne ajută să iasă un cuplu, poate mergem și la nuntă”, a declarat Starlin.

Cum este Maria Chițu, de fapt

Starlin spune despre concurentă că este diabolică, că nu are milă, că nu își ajută deloc colegii.

Și eu am acuzat-o că e falsă, individualistă. În momentele în care noi pierdem sau câștigăm nu aud nimic din gura ei referitor la echipă. Dacă pierde echipa, nu pierde ea dacă a adus două puncte. Dacă a câștigat echipa se bucură doar de punctele ei. Și când e în camp și nu face nimic, toată lumea face ceva și ea doarme. Se mișcă în reluare. Am avut săptămâna trecută doua meciuri pierdute și în drum spre camp toți eram abătuți. Mi se pare că are o privire diabolică și gânduri meschine”, a declarat Sorin.

Urmăriți Impact.ro și pe