Veste importantă pentru clienții Lidl. Lanțul de magazine a făcut anunțul, se întâmplă de la 1 septembrie

Stan Filon 31.08.2022, 10:25
Veste importantă pentru clienții Lidl. Lanțul de magazine a făcut anunțul, se întâmplă de la 1 septembrie

Nemții de la Lidl își continuă expansiunea în România! Retailerul se pregătește să mai lanseze un magazin, chiar în apropiere de București. Noua locație a fost construită în Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, și este gata să-și primească primii clienți. Lansarea oficială va avea loc pe data de 1 septembrie, când sunt așteptați cât mai mulți clienți pentru a beneficia de ofertele Lidl.

Veste uriașă pentru clienții Lidl

Așadar, un nou magazin Lidl în România. Acesta se deschide pe data de 1 septembrie în localitatea Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov. Îl puteți găsi pe strada Pădurii, numărul 5 bis și nu aveți cum să nu-l recunoașteți. Este un magazin construit tehnologii avansate, astfel încât să fie asigurate standarde înalte de eficiență energetică.

Are o suprafață de 1300 de metri pătrați, magazinul dispune de nu mai puțin de 115 locuri de parcare, iar orarul va fi cel cu care clienții Lild din țară sunt deja obișnuiți. Unitatea va fi deschisă de luni până sâmbătă – între orele 07:00 – 22:00, iar duminica – între orele 07:30  – 21:00.

Veste uriasa pentru clientii Lidl
Veste uriasa pentru clientii Lidl

Magazin nou-nouț

Compania Lidl a informat prin intermediul unui comunicat de presă că odată cu inaugurarea acestui nou punct de lucru au fost create și 18 locuri de muncă, iar pentru ridicarea noului magazin au fost utilizate tehnologii avansate, prin care sunt asigurate standarde înalte de eficiență energetică.

Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, a transmis Lidl. Lidl este unul dintre hipermarketurile ce a avut o extindere impresionantă pe teritoriul României. La acest moment, compania deține peste 300 de magazine în toată țara. La nivel mondial, exista circa 11.500 de magazine și 200 de centre logistice. Aceasta face parte din grupul Schwarz cu sediul în Neckarsulm, Germania, iar din anul 2011, compania activează în România. Lidl se află printre companiile de top la nivel European.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...