Veste tristă despre românul bătut crunt în Italia. A murit la spital după 5 zile de suferință, iar oamenii legii încă n-au prins făptașul

Ana Anitoiu 23.07.2021, 21:14
Veste tristă despre românul bătut crunt în Italia. A murit la spital după 5 zile de suferință, iar oamenii legii încă n-au prins făptașul

Românul care a fost bătut crunt în Italia, în noaptea de 16 iulie, a murit miercuri la spital, după cinci zile de suferință. Oamenii legii încă n-au prins făptașul și nu au indicii cu privire la atacul brutal ce a avut loc.

Ce decizie a luat fiica românului care a murit după ce a fost bătut crunt în Italia

În ciuda durerii provocate de moartea tatălui ei, fiica românului bătut crunt la Palermo, în Italia, și-a dat acordul ca organele să-i fie donate pentru a fi salvate alte vieți. Magistratul care se ocupă de dosarul pentru crimă a permis îndepărtarea acelor organe irelevante pentru anchetă, ce au ajuns deja la alte persoane care aveau nevoie de ele pentru o noua șansă la viață.

De asemenea, fiica românului în vârstă de 54 de ani care a murit la Secția de Terapie Intensivă a unui spital, din cauza rănilor ce i-au fost provocate, a făcut un apel pe Facebook. Ea cere să fie ajutată să strângă banii necesari repatrierii trupului neînsuflețit al tatălui său.

Veste trista despre romanul batut crunt in Italia. A murit la spital dupa 5 zile de suferinta, iar oamenii legii inca n-au prins faptasul
Masina a carabinierilor

Motivul pentru care ancheta se desfășoară cu dificultate

Deocamdată oamenii legii nu au indicii cu privire la identitatea agresorilor românului sau la motivele din spatele agresiunii. Carabinierii continuă ancheta și încearcă să-i găsească pe atacatori, dar întâmpină dificultăți, pentru că în locul în care a avut loc incidentul violent nu există camere de supraveghere.

Acum, anchetatorii încearcă să reconstituie ultimele contacte ale victimei, analizând înregistrări telefonice. Conform datelor de până acum din anchetă, la locul agresiunii au fost găsite urme de sânge ce nu aparțineau victimei. Prin urmare, carabinierii au început să verifice orice acces la camera de urgență a spitalelor din Palermo.

Autopsia românului care a murit în urma agresiunii urmează să fie făcută sâmbătă, 24 iulie. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost lovit în cap cu un obiect contondent ce i-a făcut o gaură similară cu cea ce poate fi cauzată de o armă de foc. În afară de această leziune de la nivelul craniului, ce i-a provocat o hemoragie cerebrală, victima a fost lovită puternic în piept și a suferit o leziune pulmonară gravă.

Tragedie în Italia. Doi frați au fost împușcați

Nu mai departe de jumătatea lunii iunie, o altă tragedie s-a petrecut în Italia. Doi frați în vârstă de 5 și 10 ani au fost împușcați într-un parc. Totul s-a petrecut în localitatea Ardea, de lângă Roma, iar atacatorul a omorât și un pensionar care a vrut să-i salveze pe copii.

“Ambulanța a sosit prea târziu, a durat o jumătate de oră. Erau doi copii politicoși și respectuoși. Ieri, Daniel, cel mai mare, a venit la mine acasă și a plecat fără să-și ia rămas bun. Dar s-a întors și mi-a dat un pupic”, a spus bunica celor doi copii. Mai multe detalii despre această tragedie din Italia, AICI!