Veste șoc în showbiz! Liviu Guță divorțează după doar un an de căsnicie. Motivul i-a lăsat pe toți mască

Stan Filon, Coteț Alexandru 12.05.2021, 15:44

O veste tristă a șocat showbizz-ul românesc, după ce s-a aflat că celebrul manelist Liviu Guță divorțează! Cântărețul a rămas șocat și el de cum s-a schimbat femeia pentru care și-a părăsit soția și copiii, în doar un an și trei luni! Cel care a venit cu detalii a fost chiar manelistul.

Liviu Guță divorțează după doar un an de căsnicie

Liviu Guță și-a părăsit cei doi copii și soția pentru a se arunca în brațele unei domnișoare din Cluj-Napoca, pe numele ei Roxana. Acum regretă enorm pasul făcut, mai ales că și-a investit întreaga agoniseală în casa femeii din Cluj-Napoca. Cu toate acestea, spune că nu regretă nimic, chiar dacă a rămas pe drumuri.

Despărțirea va fi una amiabilă, la notar, chiar dacă mariajul nu a fost deloc la fel. Femeia era foarte geloasă și ajunsese să-i interzică artistului să-și mai vadă copiii. Divorțăm la notar, pe cale amiabilă. Ea m-a mai căutat. Trebuie să mă duc să-mi iau niște lucruri de acolo. Eu am fost la notar și peste o lună mă duc eu să semnez. Cu siguranță nu o să mă mai însor cu acte. Mi-a dat Dumnezeu o palmă acum. Peste un timp, probabil că îmi voi face și eu pe cineva. Iubirea nu stă în acte”, a declarat Liviu Guță la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Liviu Guta divorteaza dupa doar un an de casnicie
Liviu Guta divorteaza dupa doar un an de casnicie

Roxana, foarte geloasă

Manelistul regretă enorm că s-a aruncat cu capul înainte în această relație și a descoperit la un an și trei luni de mariaj că nu se potrivește deloc cu Roxana. ”Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc, pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta. M-am grăbit! Certuri și jigniri, asta nu se numește relație”, a declarat Liviu Guță și pentru Click!

Artistul a tot încercat să-și repare căsnicia, ba s-a întors de cinci ori acasă, deși jurase că nu o va mai face. De data aceasta însă a depus actele la notar pentru a scăpa de actuala soție. Cel de-al doilea mariaj l-a făcut pe Liviu Guță să nu-și mai dorească o a treia căsătorie.

Manelistul a rămas pe drumuri

”Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat. O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu mă lăsa să mă duc la copii. Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să-ți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut”, a mai spus manelistul.

Liviu Guță avea gânduri mărețe, alături de Roxana și chiar își dorea un copil cu ea, dar situația s-a schibat dramatic și nu mai vrea să continue. A rămas chiar și pe drumuri, după ce a investit întreaga sa agoniseală în casa femeii din Cluj.

”Eu am plecat la Cluj pentru ea. Am investit foarte mult în casa ei, dar nu-mi pare rău. Nu sunt genul de om care să scot ochii. Asta este. Am pierdut în viață mai multe. Eu stau la Brașov momentan. O să mă mut cu chirie în București. O strâng bănuți ca să-mi cumpăr o casă. Am oameni lângă mine care mă ajută”, a adăugat artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...