Veste șoc în showbiz! Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat! Nu mai sunt împreună de doi ani

bogdan 11.10.2019, 18:55
Veste șoc în showbiz! Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat! Nu mai sunt împreună de doi ani

O nouă despărțire în showbiz! Vestea care a luat prin surprindere pe toată lumea este legată de cuplul Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac. Cei doi au divorțat după o căsnicie de aproximativ zece ani. Despărțirea s-a produs, în secret, în urmă cu doi ani.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat! Nu mai sunt împreună de doi ani

O nouă despărțire zguduie lumea mondenă! Cei care și-au spus adio și au ales să meargă pe drumuri diferite sunt Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac. Cei doi s-au căsătorit, în 2009, iar despărțirea s-a produs în urmă cu doi ani.

Cei doi nu mai sunt împreună de doi ani. Ileana și Ion au divorțat după o căsnicie de 10 ani
Cei doi nu mai sunt împreună de doi ani

Fiul lui omului de afaceri Ion Țiriac a fost cel care a decis să clarifice situația, în urma zvonurilor apărute, și să facă lumină cu privire la acest subiect. Ion Ion susține că între el și Ileana, în ciuda deciziei, sentimentele au rămas neschimbate.

Ion Ion Țiriac a confirmat despărțirea de Ileana Lazariuc
Ion Ion Țiriac a confirmat despărțirea de Ileana Lazariuc

Cum a reacționat Ion Ion Țiriac, după zvonurile de divorț

Ion Ion Țiriac a postat un mesaj special pe o rețea de socializare, dorind astfel să facă precizări importante în ceea ce privește relația dintre el și Ileana Lazariuc.

“Din dorința de a reduce la tacere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate.

Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și parinții a 2 copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta va fi singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Mulțumim pt înțelegere!“, a scris Țiriac junior pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe