Veste șoc în Sângeorz-Băi! Primarul care și-a umilit fetița a câștigat un nou mandat și a dat o petrecere pe cinste, cu sute de susținători

Mirabela Vasile 28.09.2020, 08:25
Veste șoc în Sângeorz-Băi! Primarul care și-a umilit fetița a câștigat un nou mandat și a dat o petrecere pe cinste, cu sute de susținători

Locuitorii din Sângeorz-Băi șochează România după ce primarul care și-a umilit fetița a câșigat un nou mandat. De altfel, lucrurile au degenerat. Edilul ales încă odată a hotărât să marcheze cu mare fast acest eveniment. Bărbatul a adus lăutari care au cântat toată noaptea și multe artificii. Toți susținătorii săi au petrecut aseară pe ritm de muzică.

Cum a câștigt primarul care și-a umilit fetița un nou mandat în fruntea Sângeorz-Băi

Traian Ogâgău a transmis toată manifestația live și stârnit multe reacții și comentarii dure.

„AM ÎNVINS DRAGII MEI SÂNGEORZENI!!! Vă mulțumesc pentru implicare și susținere tuturor sângeorzenilor!”, a scris Traian Ogâgău pe Facebook.

Totodată, organizația locală PNL din oraș nu a încetat o secundă să nu îl mai susțină la alegerile locale 2020. De altfel, Ogâgău are la activ două condamnări în primă insanță. Pentru aceste fapte partidul a hotărât să îl excludă în martie, după prima condmnare.

Traian Ogagau impreuna cu fetita lui
Traian Ogagau impreuna cu fetita lui

Prima sentință a apărut în februarie 2020, când Judecătoria Năsăud l-a condamnat la un an de închisoare pentru favorizarea unor persoane. Instanța i-a interzis și dreptul de a fi ales timp de trei ani. El e condamnat de procurori că, în calitate de primar al orașului Sângeorz-Băi, i-a închiriat ilegal tatălui său un teren al Primăriei pe o sumă derizorie.

A doua condamnare a venit în luna iulie 2020, când Judecătoria Năsăud a pronunțat în primă instanța o sentință de un an de închisoare cu suspendare. Edilul a refuzat să fie testat pentru a i se afla alcoolemia în timpul unui control în trafic chiar în orașul pe care îl conduce ca primar.

Edilul și-a filmat fetița în timp ce o umilea

Primarul din Sângeorz-Băi a filmat momentul în care își umilește fiica dezbrăcată, pe care a pus-o să stea în genunchi și cu mâinile ridicate deasupra capului, minute în șir, timp în care fetița este pusă să repete că va fi cuminte și că nu își va mai face părinții de râs.

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Primarul nu a fost impresionat nici de lacrimile și suspinele fiicei sale, continuând să îi repete ce trebuie să spună ca o formă de pedeapsă.

Urmăriți Impact.ro și pe