Veste șoc! Cornel Galeș, chemat în instanță la două luni de la moarte

Diana Radu 30.01.2020, 20:47
Veste șoc! Cornel Galeș, chemat în instanță la două luni de la moarte

Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete care s-a stins din viață acum două luni, a fost citat la tribunal. Numele acestuia figurează într-un proces mai vechi în care se judecă cu băieții Ilenei Ciuculete pentru averea îndrăgitei cântărețe. Ce se va întâmpla cu ancheta și cine va răspunde în locul lui Cornel Galeș?

Fiica lui Cornel Galeș continuă lupta pentru averea Ilenei Ciuculete

Fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani, în urma unui accident rutier în Spania, fără să-și încheie socotelile. Acesta a lăsat în urmă două procese în care se judeca cu băieții din prima căsătorie a cântăreței de muzică populară, Mugurel şi Cristian Sfetcu, pentru averea acesteia, potrivit Click. De asemenea, în proces este implicată și unica fiică a lui Galeș, pe care o abandonase în copilărie.

fiica lui gales, proces, tribunal
Fiica lui Cornel Galeș continuă lupta pentru averea Ilenei Ciuculete

Procesul în cauză se judecă la Judecătoria din Craiova, care a anunțat noul termen pe data de 5 februarie. Motivul pentru care Cristi, fiul cel mic al Ilenei l-a dat în judecată pe Galeș este pentru că acesta promisese să-i treacă pe numele lui locuința în care acesta locuiește. Având în vedere că Galeș s-a stins din viață, va fi citată la tribunal urmașa de drept a averii bărbatului, adică fiica sa Claudia Galeș.

„Am reuşit să iau legătura cu fata (Claudia – fata lui Cornel Galeş) şi aşteptăm o poziţie oficială a ei. Dacă nu va reacţiona în nici un fel, atunci bunurile tatălui ei vor fi vândute, ca băieţii să-şi primească partea lor. Ei nu vor nimic din ce nu li se cuvine, decât din moştenirea lăsată de mama lor. În privinţa procesului de la Craiova, pentru locuinţa lui Cristi, obligatoriu procedura se va face chiar dacă fata nu se va prezenta. Dar va fi şi ea citată”, a declarat avocatul Răzvan Socoteanu, apărătorul lui Mugurel şi Cristian Sfetcu în exclusivitate pentru Click.

În urma decesului fostei soții, Ileana Ciuculete, Cornel Galeș a trebuit să împartă moștenirea cântăreței cu cei doi fii ai artistei. Sumele legate de averea rămasă nu sunt știute exact, însă în 2018 fostul soț trebuia să le plătescă celor doi copii ai Ilenei Ciuculete câte 34.125 mii de euro, bani ce reprezentau o parte din suma de vânzare a casei în care a locuit împreună cu artista. Pe lânga asta, le mai datora și aproximativ 6.000 de lei, o cotă parte din drepturile de autor, potrivit deciziei judecătorilor.

Urmăriți Impact.ro și pe