Veste rea pentru Loredana Groza. Ce s-a întâmplat cu a doua piesă scoasă împreună cu manelişti celebri

Nicu Stan, Alexandru Ioanid 28.06.2021, 09:27
Veste rea pentru Loredana Groza. Ce s-a întâmplat cu a doua piesă scoasă împreună cu manelişti celebri

Veste rea pentru Loredana Groza. Ce s-a întâmplat cu a doua piesă scoasă împreună cu manelişti celebri, aflați din rândurile de mai jos.

Loredana Groza a dat chix cu cea de-a doua ei manea-”Suflet și trup”. Cine a detronat-o în trending

Veste rea pentru Loredana Groza după ce s-a întâmplat cu a doua piesă scoasă împreună cu manelişti celebri.

Loredana Groza a scos o nouă melodie alături de Jador, Costi Ioniță, Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești și Vali Vilejie, însă piesa nu se bucură de același succes pe care l-a avut cu melodia ”Fericire! Bună dimineața!”, lansată în luna aprilie. De această dată, Loredana Groza nu se mai clasează pe locul 1 în trending-ul românesc, ci abia pe locul 6.

Loredana Groza nu a mai prins podiumul cu Trup si suflet
Loredana Groza nu a mai prins podiumul cu Trup si suflet

Când a debutat Loredana Groza în manele

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Loredana Groza și-a făcut debutul în lumea manelelor după ce în luna aprilie a lansat melodia  ”Fericire! Bună dimineața!”, alături de mulți maneliști celebri.

Acum, noua manea a Loredanei Groza se clasează pe locul 6 în trending
Și dacă prima s-a bucurat de un succes răsunător, nu se poate spune același lucru și despre cea de-a doua melodie.

Prima melodie a stat în trending o lună

”Fericire! Bună dimineața!” a stat mai bine de o lună pe locul 1 în trending și s-a bucurat de un aprecierea multor români. Acum, melodia ”Suflet și trup” și-a luat adio de la podiumul Youtube, căci se clasează în trending-ul românesc pe locul 6, pe primele poziții fiind nimeni altul decât manelistul Tzancă Uraganu.

De asemenea, noua manea a Șoredanei Grozaa adunat doar 695.000 de vizionări în patru zile, 17000 de aprecieri și 1700 de reacții negative.

Loredana Groza susține că nu cântă manele

Mai acum ceva timp, în urma valului de reacții negative din mediul online, Loredana Groza a oferit primele declarații despre noul stil muzical pe care l-a abordat.

Jurata de la Antena 1 spunea atunci că este mai mult ca sigur vorba de rasism și că oamenii au o problemă mare cu acest lucru. În plus, artista a ținea să precizeze atunci că nu este vorba despre o manea, ci despre un ”happy-tone”.

Manelele Loredanei Groza ar ieși din tipare

Când e ceva care iese din tipare, care poate şoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obişnuiesc până la urmă. Aici e o problemă şi de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei.

Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulţi nu au de unde să ştie că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone”, spunea Loredana Groza.

Urmăriți Impact.ro și pe