Veste proastă pentru Margherita de la Clejani. Judecătorii au schimbat decizia, e o lovitură dură

Badea Violeta, Ioana Matei 30.06.2022, 19:08

Lovitură dură pentru Margherita de la Clejani. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță a fost condamnată definitiv joi, pe data de 30 iunie 2022, de către judecătorii de la Curtea de Apel București pentru accidentul pe care l-a provocat în urmă cu doi ani, în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise. Iată ce pedeapsă a primit fiica Clejanilor!

Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv. Iată ce pedeapsă a primit

Anunțul pe care Margherita de la Clejani nu dorea să-l audă. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță a primit joi, 30 iunie, sentinţa definitivă în dosarul deschis după accidentul pe care l-a provocat când s-a urcat drogată la volan.

Totul s-a întâmplat în luna mai a anului 2020. La vremea aceea, vedeta a lovit o mașină în București, în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Acum, la mai bine de doi ani de la întâmplarea nefericită, judecătorii au găsit-o vinovată pe fata Clejanilor. Aceasta va trebui să achite o amendă de 40.000 de lei pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe interzise de lege.

„Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, se arată în decizia instanţei.

Fiica lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani, trei dosare penale și închisoare cu executare
Fiica lui Ionita si a Vioricai din Clejani nu mai are dreptul sa se urce la volan pe o perioada de trei ani

Margherita de la Clejani nu mai are dreptul să conducă pe o perioadă de trei ani

În afară de suma uriașă pe care au pus-o să o plătească, judecătorii i-au interzis Margheritei să mai conducă pe o perioadă de trei ani de zile, pedeapsa inițală fiind de doar un an în care să nu se urce la volan.

Pe data de 23 mai 2020, vedeta a lovit o mașină pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4 al Capitalei. După efectuarea cercetărilor, autoritățileau ajuns la concluzia că fiica Clejanilor se urcase la volan în timp ce se afla sub influența substanţelor interzise.

Urmăriți Impact.ro și pe