Veste neașteptată în cazul Caracal! Ce se întâmplă cu Dincă. Familia Alexandrei Măceșanu a făcut anunțul

Redacția IMPACT 27.05.2020, 12:11

În afara faptului că stă deja de ceva timp după gratii, pe Gheorghe Dincă îl mai așteaptă un alt eveniment care îi va da complet viața peste cap, dar care ar putea face, în sfârșit, lumină, în acest caz excesiv de mediatizat. Familia Alexandrei Măceșanu, una din fetele răpite și ucise de fostul mecanic auto din Caracal, se află în spatele acestui plan.

Ce vrea să facă familia Alexandrei Măceșanu, la inițiativa lui Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu, unchiul uneia din cele două fete răpite, abuzate și ucise de Gheorghe Dincă, în Caracal se declară nemulțumit în continuare de investigațiile derulate de statul român, în acest caz deja controversat.


Fostul candidat la alegerile prezidențiale din 2019 este supărat de faptul că autoritățile române nu își fac treaba așa cum ar trebui, motiv pentru care a solicitat realizarea testului poligraf pentru inculpatul Gheorghe Dincă. în acest sens, unchiul Alexandrei Măceșanu consideră că cel supranumit Monstrul din Caracal este dator familiei victimelor cu oferirea câtorva răspunsuri.

„VOM SOLICITA TESTUL POLIGRAF PT DINCA. ÎNTREBARE: DE CE PROCURORII NU L-AU SUPUS PE DINCA LA DETECTORUL DE MINCIUNI? DE FAȚĂ CU AVOCAȚII
Va anunț și ii anunț pe toți ca indiferent dacă judecătorul va trimite dosarul mai departe sau îl va restitui la parchet NOI VOM SOLICITA TESTUL POLIGRAF pt Dinca!! Avem multe întrebări la care trebuie să răspundă nemernicul! Iar după ultima mărturie din instanță nu s-a deranjat chiar nimeni să îl intrebe ce a facut exact cu fetele?! Și dacă minte să-l pună URGENT la detectorul de minciuni! ACUM! Este vorba de viața a 2 fete! Nu se poate juca jigodia si complicii lui din stat cu noi la infinit!! Macar să știm ADEVĂRUL”, a explicat Alexandru Cumpănașu.

Mai mult, Alexandru Cumpănașu consideră că singurul demers făcut de DIICOT în cazul din Caracal a fost să întrebe dacă Gheorghe Dincă are cazier în Italia.

„Este falsă ştirea că sunt căutate, în Spania nu figurau ca dispărute, în Italia iar nu erau deloc. Nu figurau căutate sau dispărute, statul nu a căutat niciodată pe niciuna. Singurul demers făcut de DIICOT a fost să întrebe dacă Dinca are cazier în Italia”,a mai adăugat Cumpănașu, într-o intervenție la România TV.

Urmăriți Impact.ro și pe