Veste neașteptată despre Andreea Bălan și George Burcea. Ce se întâmplă între ei, la 5 luni de la despărțire

Madlen Moraru 05.06.2020, 18:21
Veste neașteptată despre Andreea Bălan și George Burcea. Ce se întâmplă între ei, la 5 luni de la despărțire

Relația dintre cei doi artiști a suferit numeroase întorsături. Cele mai noi detalii despre Andreea Bălan și George Burcea sunt cu siguranță neașteptate. Cuplul de vedete a anunțat deja de ceva timp că ar urma să ajungă în fața notarului pentru divorț.

Veste neașteptată despre Andreea Bălan și George Burcea

Au trecut peste patru luni de când Andreea Bălan și George Burcea s-au separat în mod oficial. Cele două vedete au avut câteva scandaluri odată cu despărțirea despre care și cântăreața a mărturisit că a fost una cât se poate de dureroasă. Însă, înainte de divorțul lor s-a aflat că ei ar fi marcat de fapt o împăcare. Ba mai mult, și-au dezbătut neînțelegerile și au ajuns la concluzia că vor face tot ceea ce este mai bine pentru fiicele lor.

De aceea, ar fi planificat chiar câteva excursii prin România pe care să le facă alături de Ella și Clara. Fetițele lor de doar câțiva anișori nu au avut habar ce se întâmplă cu adevărat în relația părinților. Andreea Bălan dezvăluia într-o emisiune în care a participat recent că le-a spus micuțelor că actorul e plecat atât de mult de acasă pentru că are filmări și e ocupat cu munca. Astfel că atunci când toată lumea se aștepta mai puțin la acest lucru, Andreea Bălan și George Burcea au îngropat securea războiului și au dat-o la pace.

Veste neașteptată despre Andreea Bălan și George Burcea. Ce se întâmplă între ei, înainte de divorț
Andreea Bălan și George Burcea ar plănui vacanțe pentru ei și fiicele lor prin România

De două săptămâni celebrul cuplu ar fi ajuns la o mai bună înțelegere și a situației în care se află. Ei au discutat toate nemulțumirile pe care le aveau și din pricina cărora au și ajuns la o despărțire. De aceea, au ajuns la concluzia că ar fi cel mai bine să își petreacă tot ca o familie unită vacanța din această vară. Celebrul cuplu este dispus chiar să facă anumite sacrificii, dar să le asigure fiicelor tot confortul.

Ce se întâmplă între ei, înainte de divorț?

“Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”, au transmis sursele Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe