Veste neașteptată de la Ikea. Totul are legătură cu celebrele chifteluțe suedeze. Anunț pentru toți clienții

Nicu Stan 09.08.2021, 10:52
Veste neașteptată de la Ikea. Totul are legătură cu celebrele chifteluțe suedeze. Anunț pentru toți clienții

Veste neașteptată de la Ikea. Totul are legătură cu celebrele chifteluțe suedeze. Anunț pentru toți clienții magazinului suedez. Ce trebui să știe toți aceia care calcă pragul marelui producător de mobilă. Amănuntele incredibile, în articolul de mai jos.

Veste incredibilă de la Ikea. Norocoșii vor avea ocazia să câștige, în urma unei tombole, lumănări parfumate cu aromă de chifteluțe suedeze

Veste neașteptată de la Ikea. Noutatea are legătură cu celebrele chifteluțe suedeze. Anunțul a fost făcut pentru toți clienții de către producătorul suede de mobilier.

Producătorul suedez de mobilă Ikea este faimos nu numai pentru piesele sale de mobilier, ci și pentru chiftelele servite în restaurantele sale. Astfel, fanii celebrului preparat suedez au acum ocazia să se bucure de aroma acestuia sub forma unor lumânări parfumate în locuința proprie.

Ikea isi premiaza clientii cu lumanari parfumate cu aroma de chiftelute
Ikea isi premiaza clientii cu lumanari parfumate cu aroma de chiftelute

Ikea oferă lumănările care emană parfum de chifteluțe suedeze în urma unei tombole

Producătorul suedez de mobilă Ikea va oferi lumânări cu miros de chiftele suedeze ca premiu al tombolei organizate pentru membrii clubului de loialitate Ikea Family cu ocazia aniversării de zece ani a acestui program, anunță CNN.

Astfel, Ikea pune la bătaie nu mai puțin de 1.925 de de lumânări cu aromă de chfteluțe suedeze, iar marele eveniment va avea loc pe data de 22 august.

Ce a făcut Ikea pentru clienții săi la începutul pandemiei de coronavirus, atunci când magazinele sale au fost închise

La începutul pandemiei de coronavirus, când magazinele Ikea au fost închise, compania a împărtăşit reteţa sa pentru chiftele, astfel încât clienţii să şi le poată prepara singuri acasă.

”Este greu să stăm numai acasă, dar vrem să facem ca viaţa tuturor să fie mai uşoară şi mai plăcută. Bon appétit sau, smaklig måltid, aşa cum spunem în Suedia!”, anunța compania Ikea.

Chifteluțele au apărut în magazinele Ikea în anul 1985

De asemenea, clienţii se pot delecta cu aceste preparate în restaurantele Ikea încă din anul 1985. Compania vinde clienților săi peste 1 miliard de chifteluțe în fiecare an.

”Este dificil să faci afaceri cu cineva pe stomacul gol”, a spus fondatorul Ikea, Ingvar Kamprad, care a decedat în 2018, despre motivul pentru care compania a decis să deschidă restaurante în magazinele sale din toată lumea.

Ikea va scoate în curând și un alt fel de chifteluțe suedeze. Acestea nu vor avea nicio legătură cu carnea

Nu în ultimul rând, în anul 2019, Ikea a anunţat că lucrează la un tip de chiftele pe bază de plante, ”care arată precum carnea şi au gust de carne, dar sunt făcute din proteine alternative pe bază de carne”, pe care plănuiește să le vândă în toate restaurantele sale.

Urmăriți Impact.ro și pe