Veste mare dată de Simona Halep! La ce turneu a decis să participe

Elena Avramescu 03.08.2020, 20:50

Simona Halep a luat o decizie de ultim moment, cu care și-a surprins toți fanii. Îndrăgita tenismenă are o veste bună pentru toți românii, fiindcă în curând o s-o putem susține într-un turneu extrem de important.

Veste superbă dată de Simona Halep

Astfel cu doar jumătate de oră înainte să fie declarate închise înscrierile pentru US Open, Simona Halep a anunţat că va merge la New York. La început, conform planului, Simona Halep nu voia să călătorească în SUA, asta pentru a evita carantina la revenirea în Europa.

Însă în cele din urmă, fostul lider mondial și-a schimbat părerea și a decis că nu poate rata competiţia de la Flushing Meadows, fiind foarte importantă pentru ea. Așadar, va merge la New York în perioada 31 august – 13 septembrie şi va fi cap de serie numărul 1. Ashleigh Barty, locul 1 mondial, a luat decizia de a nu participa la turneu.

Schimbarea planului pentru Simona Halep a venit după anularea turneului de la Madrid, decisă astăzi. Prin urmare, Simona Halep a decis că îşi poate asuma riscul de a sta în carantină după 13 septembrie, fără a pierde vreo competiţie majoră.

Veste mare dată de Simona Halep
Veste mare dată de Simona Halep

Pericol pentru Simona Halep. A scăpat ca prin urechile acului

Dinrect din Italia au venit informații vitale care o fac pe Simona Halep să se felicite și să sufle ușurată fiindcă nu a dat curs invitației de participare la Palermo Ladies Open. Până la urmă, temerile campioanei au fost justificate și a luat decizia optimă.

Una dintre jucătoarele înscrise în turneul de la Palermo a fost depistată pozitiv cu noul virus, informează jurnalistul italian Luca Fiorino. Acesta a precizat că e vorba despre o jucătoare din proba de dublu, dar nu a putut oferi mai multe detalii. Dacă informația este reală, atunci alegerea Simonei Halep de a nu participa la turneul de la Palermo este una inspirată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...