Veste importantă pentru Ianis Hagi. Antrenorul a luat decizia

Andrei Cezar 09.08.2020, 10:07
Veste importantă pentru Ianis Hagi. Antrenorul a luat decizia

Ianis Hagi, din nou în atenția lui Steven Gerrard pentru primul 11 al lui Rangers. În meciul din această după-amiază contra celor de la St. Mirren, antrenorul lui Glasgow pare dispus să îl folosească titular pe internaționalul român, în lumina evoluției bune pe care a avut-o în meciul cu Bayer Leverkusen.

Ianis Hagi, așteptat să fie titular în meciul de duminică

După transferul de la Genk din această vară, lui Ianis Hagi nu i-a trebuit mult timp să demonstreze că își merită locul în echipa lui Steven Gerrard. În meciurile amicale a fost determinat să își demonstreze valoarea. În special în partida contra francezilor de la Lyon, echipă calificată în sferturile de finală ale Champions League, când s-a dovedit o armă eficientă în atacul lui Rangers.

În primul meci oficial, însă, contra celor de la Aberdeen, câștigat de protestanți cu scorul de 1-0, Ianis nu a mai avut o evoluție la fel de bună, iar antrenorul Steven Gerrard a decis să îl schimbe. A urmat o perioadă în care Gerrard a testat echipa fără a-l mai introduce pe Hagi.

În returul din Europa League contra nemților de la Bayer Leverkusen, disputat în Germania, Hagi Jr. a fost lăsat și de această dată pe banca de rezerve de antrenor. Rangers nu a jucat mai nimic, formația lui Gerrard fiind previzibilă în atac și destul de nesigură în apărare. Decarul echipei naționale a intrat pe teren în minutul 60, în locul lui Brandon Barker. Deși nu s-a mai putut schimba nimic pe tabelă, odată cu intrarea românului echipa a primit un plus limpezime în special în jocul combinativ. Ianis a fost destul de activ pe teren, a reușit câteva recuperări în jumătatea adversă și a fost prezent în combinații.

Veste importantă pentru Ianis Hagi. Antrenorul a luat decizia
Veste importantă pentru Ianis Hagi. Antrenorul a luat decizia

Ianis Hagi, favorit lui Brandon Baker pentru primul 11

Chiar dacă Rangers a pierdut partida cu 0-1 și a obținut un scor general de 1-4 în favoarea lui Leverkusen, pentru Steven Gerrard a fost clar că Ianis nu ar trebui să lipsească din prima echipă.

Astfel, decarul naționalei este așteptat să revină în primul 11 al protestanțiolor în meciul din această după-amiază contra celor de la St. Mirren, cu începere de la ora 17.00. Conform jurnaliștilor de la Rangers News, Ianis îi va lua locul lui Brandon Barker, cel pe care l-a schimbat și în Germania. Steven Davis ar urma să fie trimis în linia de mijloc, iar Ianis va juca alături de Kent și Morelos în atac.

St Mirren a reușit să câștige în prima etapă contra celor de la Livingston cu scorul de 1-0.

Urmăriți Impact.ro și pe