Veste grozavă pentru fanii Vacanța Mare. Mugur Mihăescu a anunțat ce se întâmplă cu Garcea: „Personajul meu continuă să trăiască” (Exclusiv)

Andra Daoud 03.06.2022, 13:24
Veste grozavă pentru fanii Vacanța Mare. Mugur Mihăescu a anunțat ce se întâmplă cu Garcea: „Personajul meu continuă să trăiască” (Exclusiv)

Mugur Mihăescu a făcut să râdă generații întregi, în anii ’90, cu personajul Garcea din serialul de comedie Vacanța Mare. Chiar dacă producția a dispărut de pe post în urmă cu ani buni, actorul nu este pregătit să-l dea uitării pe Garcea. El spune că acesta este un simbol și în niciun caz personajul nu și-a găsit sfârșitul odată cu încheierea proiectului Vacanța Mare.

Vestea pe care fanii Vacanța Mare o așteptau

Mugur Mihăescu a împlinit recent 55 de ani, ocazie cu care a dat un interviu în care a vorbit despre celebrul personaj Garcea, dar și despre planurile de viitor. Actorul spune că nu a încheiat în niciun caz capitolul comediei, însă este la o vârstă la care așteaptă un proiect care să îl atragă 100% și să i se potrivească, pentru a reveni în lumina reflectoarelor.

„Cine crede că am pus capăt relației mele cu scena sau cu televiziunea se înșală. Nici pe departe! Doar că la vârsta mea aștept un nou moment favorabil, un nou scenariu, o scânteie, o propunere. Îmi permit să aștept și fiindcă am ajuns în acel moment când parcă și alegerile sunt mai așezate. Nu sunt pregătit să închei acest capitol! Nici pomeneală! Personajul meu, Garcea, va continua să trăiască.”, a declarat Mugur Mihăescu pentru playtech.ro.

În ceea ce privește cadourile de ziua lui, Mugur Mihăescu a spus că darul cel mai de preț a fost faptul că fiica sa, Ivona, care studiază în Marea Britanie, a revenit acasă pentru câteva zile.

„Cel mai frumos cadou e legat de întoarcerea fiicei mele. Bine, nu va fi decât pentru câteva zile, dar pentru mine e o mare bucurie. Mă simt cu adevărat împlinit atunci când în jurul meu se strânge întreaga familie. Și asta nu se întâmplă foarte des! Am ajuns în perioada în care apreciez foarte mult liniștea și echilibrul. Iar familia și prietenii apropiați sunt cei care-ți pot aduce așa ceva în viață!”, a mai declarat actorul.

Veste grozava pentru fanii Vacanta Mare. Mugur Mihaescu a anuntat ce se intampla cu Garcea
Garcea a fost unul dintre cele mai indragite personaje de comedie

Ce planuri are pentru vară

Și pentru că perioada concediilor se apropie cu pași repezi, Mugur Mihăescu s-a gândit deja cum își va petrece vara. Actorul spune că se simte foarte bine acasă, dar are pe listă și litoralul românesc, precum și Delta Dunării. Este pasionat de pescuit, iar Delta este locul ideal pentru această îndeletnicire. Mugur Mihăescu spune că îi place și golful, iar cele mai apropiate terenuri unde poate practica acest sport și care sunt pe placul lui se află în Bulgaria, așa că va ajunge și acolo.

„Vara mă simt foarte bine acasă. Voi pleca pe Litoral, la noi, poate și în alte locuri. Nu voi rata Delta, fiindcă îmi place foarte mult să pescuiesc, iar Delta Dunării e locul perfect pentru asta. Și da, voi ajunge și la bulgari. Dar asta fiindcă acolo sunt niște terenuri minunate de golf, pe care nu le găsesc mai aproape de mine. Decât să merg în Ardeal, prefer să ajung în Bulgaria, până s-o face și la noi ceva similar”, mai spune cel care i-a dat viață personajului Garcea.

Urmăriți Impact.ro și pe