Veste grea pentru Ianis Hagi. Lucrurile se schimbă complet pentru el în Scoția

Badea Violeta 21.11.2022, 15:10
Veste grea pentru Ianis Hagi. Lucrurile se schimbă complet pentru el în Scoția

Absent de pe teren din ianuarie, când a suferit o accidentare cumplită, Ianis Hagi a primit o veste dură. Mijlocașul lui Rangers a aflat că a rămas fără antrenor. Giovanni van Bronckhorst a fost demis de la echipa scoțiană. Olandezul a condus-o pe Rangers în faza grupelor Ligii Campionilor în acest sezon, dar a pierdut toate cele șase partide din faza grupelor. În prezent, formația de pe Ibrox se află la nouă puncte în spatele lui Celtic în Scottish Premiership.

Anunț trist pentru Ianis Hagi

Echipa lui Ianis Hagi l-a demis pe Giovanni van Bronckhorst după un început de sezon dezamăgitor. În prezent, Rangers se află la nouă puncte în spatele liderului Celtic în Scottish Premiership.

În plus, echipa la care joacă fiul lui Gheorghe Hagi a dezamăgit în Liga Campionilor. Rangers a pierdut toate cele șase meciuri din faza grupelor, o serie care a inclus și o înfrângere cu 7-1 în fața lui Liverpool, acasă.

În noiembrie 2021, Giovanni van Bronckhorst a semnat un contract pe trei ani și jumătate pentru a-l înlocui pe Steven Gerrard, dar a rezistat pe bancă doar un an.

„Rangers poate confirma astăzi că a încheiat raporturile contractuale cu Giovanni van Bronckhorst. Conducerea clubului vrea să transmită public mulțumiri sincere lui Gio pentru toate eforturile depuse de când a preluat echipa”, a transmis clubul scoțian.

Citește și Ianis Hagi, primele poze cu iubita în Marea Britanie. Fiica lui Gică Popescu le-a fost alături!

Ianis Hagi si Giovanni van Bronckhorst
Ianis Hagi si Giovanni van Bronckhorst

Cine ar putea să-l înlocuiască pe Giovanni van Bronckhorst

Unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Giovanni van Bronckhorst ar putea fi chiar Steven Gerrard, fostul antrenor de pe Ibrox. Anul trecut, acesta a semnat cu Aston Villa.

Între timp însă, fostul căpitan al celor de la FC Liverpool a fost demis de la gruparea din Premier League. Conform informațiilor din presa internațională, acesta s-ar afla pe lista scoțienilor ca prim înlocuitor pentru olandez.

Totuși, revenirea lui Steven Gerrard nu este sigură. Se pare că tehnicianul și-ar dori să rămână în Anglia, însă nu a primit încă o propunere concretă în acest sens.

Citește și Cât de mult l-a schimbat accidentarea pe Ianis Hagi. În ce formă se află sportivul după primele luni de recuperare. Foto!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...