Veste genială pentru români! Tesla o să vină curând în România și caută de zor angajați

Ioana Bucur / 15.12.2020, 20:13
Veste genială pentru români! Tesla o să vină curând în România și caută de zor angajați

Una dintre cele mai mari companii din lume vine în România! Gigantul american Tesla, construit de miliardarul Elon Musk, își va deschide primul centru la noi în țară și deja caută de zor angajați.

Tesla vine în România. Compania lui Elon Musk a început să caute angajați pentru pimul centru de la noi din țară

Veste excelentă pentru români! Gigantul Tesla, compania miliardarului Elon Musk urmează să și deschidă primul centru de la noi din țară, în București. Pe site-ul companiei au apărut deja primele oferte de angajare.

„Pentru că ne pregătim pentru intrarea noastră în România, căutăm să recrutăm un tehnician service care să se alăture noii noastre echipe din București”, anunță compania, în primul dintr-o serie de oferte de angajare similare ce au apărut deja pe site-ul Tesla.

Ce posturi a scos la bătaie Tesla, în București. Ce calități caută americanii în viitorii angajați

În prima etapă, Tesla caută să angajeze români pe cinci posturi, în București, full time: manager de magazin, consultant vânzări, manager de service și doi tehnicieni pentru service. Ofertele au fost postate pe site pe data de 14 decembrie. Candidații pentru cele cinci posturi scoase la bătaie trebuie să trimită CV-urile în limba engleză.

Compania a precizat și care sunt calitățile pe care le caută în candidații „ideali”:

„Pentru a reuși la Tesla, trebuie să fii energic, foarte organizat și inteligent. Ar trebui să ai o pasiune pentru marcă și abilitatea de a-ți dezvolta abilitățile tehnice și de a te dezvolta într-un mediu de echipă.”

Tesla face angajări în România
Ce posturi scoate la bătaie Tesla, în România

România face parte din planul uriaș de extindere al miliardarului

În toamna anului 2019, Elon Musk anunța că Tesla intentionează să își extindă prezența pe majoritatea piețelor din Europa de Est, începând cu anul 2020. În primăvara anului trecut, producătorul american de automobile electrice a dezvăluit că intențiozează să ajungă la o acoperire de 99% în Europa până la finalul anului, pentru România fiind pregătite trei staţii de încărcare Supercharger, în Bucureşti, Craiova şi Brăila.

Ce avere are Elon Musk

Elon Musk, afaceristul din spatele Tesla, este antreprenor, inginer, investitor, filantrop și, nu în ultimul rând, un vizionar. Puțini știu că este fondatorul sau CEO-ul unor companii uriașe, precum PayPal, SpaceX, SolarCity, Hyperloop, Open AI, The Boring Company, Neuralink sau Zip2.

În 2020, s-a anunțat oficial că averea sa a depășit pragul de 100 de miliarde de dolari. Acţiunile lui s-au apreciat cu 400% în 2020, în luna iunie, deținând deţinea 40,4 milioane de acţiuni, ceea ce se traduce prin 87 de miliarde de dolari din averea netă. La începutul anului, miliardarul deţinea 38,7 milioane de acţiuni, adică 16,2 miliarde de dolari. Astfel, Elon Musk a devenit al patrulea om din lume a cărui avere a depășit 100 de miliarde dolari, alături de Bill Gates – cofondatorul Microsoft, şeful reţelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg și CEO-ul Amazon, Jeff Bezos.

Potrivit Bloomberg, cei mai bogaţi 500 de oameni ai planetei au raportat o creştere totală de 809 miliarde de dolari în primele şase luni ale anului. Averea lui Elon Musk s-a majorat cu 73 de miliarde, în timp ce Jeff Bezos a înregistrat o creştere de 87 de miliarde de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI