Veste genială pentru Dacia Duster 2021. Clienții interesați de achiziționarea noului model trebuie să știe asta

Iancu Andreea 18.12.2020, 15:00
Veste genială pentru Dacia Duster 2021. Clienții interesați de achiziționarea noului model trebuie să știe asta

Fanii Dacia Duster au un motiv de bucurie, după ce oficialii Renault au anunțat lansarea noului model Dacia Duster 2021. Versiunea va surprinde cu o serie de modificări, pe care compania le propune începând de anul viitor.

Cum va arăta celebrul SUV în variantă nouă

Dacia Duster 2021 vine cu o serie de schimbări în materie de aspect exterior. Noul model propus de grupul Renault-Dacia este cea de-a doua generație a celebrului SUV, care i-a determinat pe mulți români să aleagă mașina nu doar pe drumurile publice, ci și pentru cele accidentate. Această versiune a fost deja testată de către Dacia și promite să aducă surprize plăcute clienților. Modelul 2021 va prelua unele caracteristici de la Logan 3, însă per total, își va păstra liniile cu care ne-a obișnuit.

Preț competitiv pentru bugetele reduse

După patru ani de la lansare, modelul Dacia Duster se va bucura de o reîmprospătare. Astfel, mașina va beneficia de un face-lift, dar și de o revizuire tehnică. Noua versiune a Duster-ului va veni cu o cutie de viteze automată, de tip EDC, potrivit unui document intern al Renault. Având în vedere schimbările, unii cumpărători s-ar aștepta ca acestea să aducă inclusiv modificări la nivelul prețului.

În ciuda surprizelor pe care grupul francez le-a pregătit pentru clienții săi, aceștia din urmă se vor bucura de câteva noutăți nu doar în materie de aspect și funcționalitate, ci și de preț. Versiunea nouă va fi la fel de accesibilă ca și până acum, producătorii propunându-și să păstreze tradiția de a fabrica modele de automobile accesibile, indiferent de model. Totuși, deocamdată, nu se cunoaște prețul de pornire al noii versiuni.

Versiunea Dacia Duster 2021
Versiunea Dacia Duster 2021

Când va fi disponibil modelul Dacia Duster 2021 pentru cumpărători

Așadar, Dacia Duster 2021 vine cu o versiune face-lift, dar și cu o versiunea cutiei de viteze automată de tip EDC. Totodată, prețul redus și dotările suficient de atractive au determinat mulți cumpărători să achizționeze acest model de SUV produs de Renault. Versatil și potrivit în special pe drumurile românești, modelul Dacia Duster 2021 le va oferi cumpărătorilor o experiență suficient de bună la volan.

Pentru că pandemia a dat peste cap planurile producătorilor, aceștia au pregătit lansarea noii versiuni în cursul anului viitor. Pe lângă Dacia Duster 2021, Renault va scoate pe piață și versiunile Logan 3 și Sandero 3. Acestea din urmă ar putea fi primele pe lista grupului francez, urmând ca Duster să apară în reprezentanțe cel mai probabil spre finalul anului sau chiar începutul lui 2022, potrivit idevice.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...