Veste fantastică pentru fanii Craiovei. Anunțul a fost făcut deja

Marian Cărăvan 15.07.2020, 18:08

Fanii echipei Universitatea Craiova au primit miercuri o veste fantastică. Gruparea din Bănie și-a asigurat serviciile unui fotbalist important și atacă titlul în Liga 1.

Fanii Craiovei sunt în delir. Un jucător important și-a prelungit contractul cu Universitatea

Oficialii Universității Craiova au intenții serioase în privința cuceririi titlului de campioană. După 29 de ani, visul de a fi din nou campioni se poate împlini. În Bănie se lucrează pe toate fronturile, se clădește prezentul cu gândul la viitor. Oltenii s-au mișcat repede și au ajuns la o nouă înțelegere cu unul dintre jucătorii importanți din lot, dar care a absentat în prima parte a sezonului din cauza unor accidentări. Acum e totul oficial, Elvir Koljic și-a dat acordul pentru prelungirea contractului cu Universitatea Craiova. Atacantul bosniac a semnat o nouă înțelegere valabilă până în vara anului 2025.

„Elvir Koljic, «dragonul» nostru a semnat un nou contract valabil până în iulie 2025”, a anunțat Universitatea Craiova într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook.

„Dacă va fi ferit de accidentări, sincer acesta este cel mai important transfer în acest moment, conducerea a făcut un lucru extraordinar. Personal, mă bucur că acest jucător va juca în continuare pentru alb-albaștri, este un jucător care confirmă în tricoul alb-albastru și merită să rămână în tricoul alb albastru. Felicitări!”, a fost reacția unui fan.

Elvir Koljic, atacantul de care are nevoie Universitatea Craiova

De la reluarea Ligii 1, în cele cinci partide disputate, atacantul bosniac a reușit să marcheze cinci goluri pentru Universitatea Craiova.

Odată rezolvată situația contractuală a atacantului Elvir Koljic, Universitatea Craiova poate continua cursa pentru câștigarea titlului în Liga 1. Va fi o bătălie acerbă cu CFR Cluj, care nu se lasă nici ea mai prejos.

Următorul meci al formației antrenate de Cristiano Bergodi este programat duminică, 19 iulie, de la ora 21:00, cu FC Botoșani, în deplasare. Universitatea Craiova este lider în Liga 1, cu 41 de puncte, cu unul mai mult decât contracandidata la titlu, CFR Cluj. Cele două echipe se vor întâlni în ultima etapă, în Bănie, în ceea ce ar putea fi considerată finala campionatului.

Urmăriți Impact.ro și pe