Veste de ultimă oră pentru Mario Iorgulescu! Curtea de Apel București tocmai a dat sentința definitivă. Ce se întâmplă cu fiul șefului de la LPF

Redacția IMPACT 16.06.2020, 17:40

Mario Iorgulescu este cercetat pentru ucidere din culpă care a omorât un tânăr într-un accident rutier, pe data de 8 septembrie 2019. De atunci și până în prezent, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal este de negăsit, după ce autoritățile au emis un mandat de arestare pe numele său.

Ce se va întâmpla cu Mario Iorgulescu?

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire internațională marți, după ce Curtea de Apel București a decis arestarea acestuia în lipsă. Decizia este una definitivă, in contextul în care instanța a respins contestația avocaților familiilei Iorgulescu la mandatul de arestare în lipsă, scrie Digi 24. Potrivit anchetei, în noaptea de 7 spre 8 septembrie, Mario Iorgulescu s-a urcat la volanul propriei mașini după ce a consumat alcool, dar și alte substanțe. Fiul șefului LPF a lovit mortal un alt autoturism în care se afla un alt tânăr care circula regulamentar.

Dani Vicol, tânărul ucis în accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu.
Dani Vicol, tânărul ucis în accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu.

Mario nu a oprit la semafor și a condus cu o viteză de 162 de kilometri la oră, în condițiile în care viteza maximă acceptată în acea zonă (pe Șoseaua Chitilei din Capitală) era de 50 de km pe oră. la Dani Vicol, tânărul pe care l-a lovit nu a mai câștigat lupta cu viața, în vreme ce Mario și-a revenit dintr-o stare care inițial era critică, conform medicilor. În tot acest timp Gino Iorgulescu a făcut tot posibilul pentru a-și salva fiul, rănit și el grav în urma accidentului rutier. Din 23 septembrie 2019, fiul fostului șef al LPF a fost dus la o clinică de reabilitare din Italia, pentru a se trata.

„De șapte luni nepotul meu este în mormânt, iar Mario Iorgulescu unde este? Cum a fugit din țară? Cum a ieșit din spital? Cine răspunde pentru acest lucru? Cei de la SRI nu știu nimic? Procurorii ne-au spus să stăm liniștiți că se ocupă ei și totul este sub control. Vă dați seama cu ce mafie ne luptăm? Îmi vine să plâng când vorbesc cu voi pentru că nu mai putem de durere. În această perioadă se judecă în România doar procesele urgente, să spunem că ăsta a fost urgent, dar după o lună în care Iorgulescu avea pe numele său un mandat de arestare, tot nu a putut să fie adus de urgență în țară?”, spunea în luna aprilie, Vali Guțu, ruda lui Dani Vicol, bărbatul de 24 de ani ucis în accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe