Veste cruntă pentru Oana Roman. E coșmarul oricărei femei. A decis să spună tot

Andreea Bisinicu 24.11.2020, 12:10
Veste cruntă pentru Oana Roman. E coșmarul oricărei femei. A decis să spună tot

Veste cruntă pentru Oana Roman. E coșmarul oricărei femei. A decis să spună tot ce o apasă. Tragedia prin care nicio femeie nu ar trebuie să treacă atinge un subiect mai mult decât delicat.

Veste cruntă pentru Oana Roman. A spus prin ce coșmar trece

Oana Roman trece prin momente tare dificile. Nu există nimic mai dureros pe această lume decât o mamă fără copil. Nu ne referim doar la acele femei care, printr-o întâmplare nefericită, și-au pierdut copii ci la cele care, dintr-un motiv sau altul, nu pot aduce micuți pe lume. Vedeta se poate mândri cu o familie frumoasă și împlinită. Are un soț care o iubește necondiționat și o fetiță superbă, care este lumina ochilor ei. Cu toate acestea, există un lucru care o apasă pe Oana Roman și despre care nu a vorbit până acum. Vedeta a decis să spună tot. E coșmarul oricărei femei. Din nefericire, Oana Roman a mărturisit că nu mai poate avea copii. Ce s-a întâmplat după ce a născut-o pe micuța Isabella? Vedetea a fost invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1 și a spus tot ce avea pe suflet. Oana i-a mărturisit lui Dan Capatos, moderatorul emisiunii, că a întâmpinat probleme de sănătate, după ce a adus-o pe lume pe fiica ei. Mai mult de atât, se pare că vedeta a fost la un pas de a-și pierde viața:

„După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație, care a durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile, iar în spital am fost internată aproape trei săptămâni”, a mărturisit Oana Roman la „Xtra Night Show”, potrivit celor de la cancan.ro

Oana Roman si fiica ei Isabella sunt cele mai bune prietene
Oana Roman si fiica ei Isabella sunt cele mai bune prietene

De ce nu mai poate avea copii Oana Roman?

Vedeta a dezvăluit, cu durere în suflet, că din pricina acestor probleme foarte grave medicul i-a interzis să mai facă vreo intervenție la nivelul abdomenului sau alt gen de mișcare, care îi poate solicita mușchii abdominali. Acuzată că a slăbit deoarece și-a tăiat stomacul, Oana Roman a simțit nevoia să-i lămurească pe toți cei care au criticat-o și a povestit cum a scăpat de 17 kilograme prin tratamente corporale revoluționare și cum nu ar fi putut să apeleze la bisturiu din cauza problemelor enunțate anterior.

Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman, este căsătorită cu Marius Elisei. Chiar dacă au fost la un pas de a divorța, cei doi s-au împăcat și au petrecut perioada de izolare împreună, cu fiica lor Isabella. Oana Roman susține că partenerul ei de viață este un tată foarte bun și un om blând, care se poartă minunat cu fiica sa.

Urmăriți Impact.ro și pe