Veste bună pentru Pepe de la tribunal în războiul cu fosta soție. Decizia a fost luată deja

Stan Filon 28.01.2021, 13:19
Veste bună pentru Pepe de la tribunal în războiul cu fosta soție. Decizia a fost luată deja

Pepe a mai obținut o victorie în instanță, în procesul cu soția sa, Raluca Pastramă. Magistrații au luat act, de fapt, de decizia pe care a luat-o Raluca Pastramă la ultimul termen. Apropiații celebrului cuplu spun că acesta ar fi încă un pas pe care Raluca l-ar face pentru o posibilă împăcare.

Pepe a obținut încă o victorie la tribunal în fața soției sale

Chiar dacă este încă la început, Pepe se pare că s-a descurcat bine până acum în procesul pe care îl are cu soția sa. Aceasta și-a retras rând pe rând plângerile făcute împotriva soțului săasă de Raluca Pastramu.

Ultima plângere retrasă de Raluca Pastramă se pare că are legătură cu afacerile familiei, din care Pepe ar vrea să o îndepărteze. Raluca Pastramă a decis să-și retragă acțiunea împotriva încă soțului său în legătură cu anularea hotărârii AGA de la firma care administrează grădinița pe care soția solistului de muzică latino o administrează.

Pepe a obtinut inca o victorie la tribunal in fata sotiei sale
Pepe a obtinut inca o victorie la tribunal in fata sotiei sale

Raluca Pastramă, convinsă să-și retragă plângerea

Cei doi au bunuri de valoare, pe care le-au dobândit în timpul căsătoriei. Au de împărțit o avere de sute, dacă nu de milioane de euro. ”Ia act de renunțarea reclamantei la judecata cererii. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței”, se arată în hotărârea instanței, citată de wowbiz.ro.

Despre ce este vorba, mai exact? Ei bine, cei doi soți sunt acționari la firma deschisă în sectorul 2 la care Raluca Pastramă este directoare. În bunurile cuprinse se numără un imobil de 400.000 de euro din Pipera și două automobile de lux în valoare de aproape 100.000 de euro.

Se pare că Pepe ar fi încercat să o elimine pe Raluca Pastramă din firmă, lucru care a făcut-o pe aceasta să riposteze în instanță. i-a deschis încă un proces soțului său, însă s-a răzgândit pe pacurs.

Raluca Pastramă ar vrea să se împace cu Pepe

Raluca Pastramănu este la prima plângere pe care o face pe numele soțului său. Ne amintim cu toții cum aceasta a depus o plângere penală pe numele lui Pepe în care a reclamat că acesta ar fi agresat-o. Mai mult, a solicitat un ordin de restricție împotriva lui, crezând că așa va avea mai multe șanse de câștig în procesul pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună.

Lucrurile s-au calmat, iar Raluca Pastramă și-a retras plângerea și solicitarea ordinului de restricție. Apropiații familiei spun că femeia ar încerca să se îmăace cu Pepe, chiar dacă s-a auzit că aceasta l-ar fi înșelat pe artist timp de un an de zile cu un bărbat misterios.

”I-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal”

”Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie”, spuneau apropiații cuplului, în urmă cu ceva timp.

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate şi evită să pună sare pe rană. Ion Pastramă şi-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoţele, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate. Raluca nu exclude însă varianta de a-și asculta tatăl, care a ţinut mereu la onoarea sa de familist, și pare decisă să încerce o împăcare cu Pepe, deși sunt multe lucruri de rezolvat între ei, căci și-au aruncat multe vorbe grele”, ne-au declarat surse apropiate celor doi soți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...