Veste bună pentru bucureșteni. Abonamentele de călătorie integrate pentru STB și tren, disponibile prin aplicaţia 24pay

Elena Avramescu 31.10.2022, 15:33
Veste bună pentru bucureșteni. Abonamentele de călătorie integrate pentru STB și tren, disponibile prin aplicaţia 24pay

În scurt timp, locuitorii din regiunea Bucureşti-Ilfov se vor bucura de un nou serviciu digital disponibil în aplicaţia 24pay, fiind vorba despre abonamente de călătorie integrate pentru călătoriile pe liniile de suprafaţă cu autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul şi trenul în zona metropolitană Bucureşti-Ilfov.

Locuitorii din București vor plăti a Aonamentele de călătorie integrate printr-o aplicație mobilă

Acest lucru se va întâmpla de luni, 31 octombrie, fiind disponibile în aplicaţie abonamente integrate de 1, 6 sau 12 luni pentru călătorii pe liniile de suprafaţă şi cu trenul, pe linia Gara de Nord-Otopeni.

„Utilizatorii pot plăti abonamentele cu cardul direct din aplicaţie, fără a mai pierde timp preţios la casele de bilete. Activarea acestui serviciu este posibil prin parteneriatul 24pay cu operatorul STB, care administrează Sistemul Automat de Taxare.

Acest sistem include şi ceilalţi operatori din aria metropolitană Bucureşti – Ilfov: Serviciul Transport Voluntari (STV SA), Ecotrans STCM SRL, Regio Serv Transport SRL, precum şi operatorii feroviari CFR Calatori şi TFC, care operează curse regulate pe ruta Gara De Nord – Otopeni”, se menţionează în comunicat.

Pentru cine nu este familiarizat, aplicaţia 24pay reprezintă o platformă pentru plăți digitale pentru transportul în comun cu prezenţă în 18 oraşe din România, ce a fost dezvoltată de compania PTP Online şi deţinută de Pay Pal România.

STB a lansat o aplicație prin care elevii și studenții pot obține abonament gratuit de transport
Abonamentele de călătorie integrate, disponibile prin aplicaţia 24pay

Și serviciul de plăţi facturi în aplicaţie a fost lansat în această lună, prin care utilizatorii din toată ţara pot să achite uşor şi rapid utilităţile şi facturile pentru servicii financiare sau telefonie mobilă.

„Aşa cum am mai spus, obiectivul nostru principal este să oferim o soluţie de plată digitală completă şi accesibilă tuturor românilor, iar lansarea acestui nou serviciu este un exemplu foarte bun pentru viziunea pe care o avem pentru 24pay.

Suntem într-un proces activ de transformare şi dezvoltare a aplicaţiei, iar în curând vom adăuga noi servicii gândite pentru a uşura accesul utilizatorilor la produse şi servicii financiare şi de entertainment”, a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services.

Până în prezent, mai mult de 1.000.000 de descărcări ale aplicaţiei 24pay au fost până acum înregistrate în magazinele online de aplicaţii. Utilizatorii se vor putea bucura în curând de alte noi servicii adăugate, dar şi de un redesign al aplicaţiei.

În plus, aplicaţia 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android şi iOS, iar utilizatorii pot să o descarce în mod gratuit din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery. Cu toate acestea, pentru utilizarea aplicaţiei, este necesară adăugarea iniţială a unui card bancar Visa sau Mastercard.

De reținut că nu sunt percepute costuri pentru dezvoltarea aplicaţiei, așadar călătorii beneficiază de o metodă unitară, rapidă şi sigură de a achita transportul public, oriunde în ţară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...