Versurile pe care Shakira i le-a dedicat lui Pique, după despărțire. „Se potrivesc ca o mănușă”

Andra Daoud 28.09.2022, 21:04

Shakira trece printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce a încheiat o relație de 12 ani. Faptul că Gerard Pique și-a găsit rapid fericirea alături de altă femeie nu a fost deloc ușor de gestionat pentru Shakira, care a transformat toată suferința provocată de încheierea relației în versuri. Ce mesaj are cântăreața columbiană pentru fostul iubit, în cea mai recentă melodie lansată.

Ce versuri i-a dedicat Shakira lui Pique

Shakira traversează cea mai neagră perioadă a vieții ei, însă chiar și suferința poate constitui o sursă de inspirație pentru un artist. Cântăreața de origine columbiană a lansat, în urmă cu câteva luni, melodia „Te Felicito”, iar câteva dintre versuri par a-i fi dedicate lui Gerard Pique.

Piesa are un mesaj de despărțire, iar versurile „Ca să te fac întreg / M-am rupt în bucăți / Am fost avertizată, dar nu am ținut cont / Nu-mi spune că îți pare rău / Știu că ești bine și că minți” se potrivesc ca o mănușă cu situația prin care Shakira a trecut în ultima perioadă.

Artista nu s-a ascuns și a recunoscut, în cadrul unui interviu pentru revista Elle, că tot ce a trăit în ultima vreme a inspirat-o să creeze și că starea ei se reflectă atât în versuri, cât și în videoclipul piesei menționate.

„Nu pot să spun decât că, fie că sunt conștientă sau nu, orice simt sau orice lucru prin care trec se reflectă în versurile mele și în videoclipurile pe care le filmez. Când se potrivesc ca o mănușă, se potrivesc ca o mănușă. Cum am mai spus, muzica este calea mea.”, a explicat Shakira în interviu.

Shakira are probleme cu legea în Spania

Despărțirea de tatăl copiilor ei nu este singura lovitură pe care Shakira a primit-o în ultima vreme. Artista a mai primit recent o veste proastă: un tribunal din Spania a trimis-o în judecată pentru evaziune fiscală. Problemele cu legea ale Shakirei au început în urmă cu câțiva ani, însă cântăreața a negat în mod repetat că ar fi făcut evaziune fiscală și a refuzat să ajungă la o înțelegere cu autoritățile, pentru a evita procesul.

Autoritățile din Spania susțin că Shakira a locuit în această țară începând din 2011, atunci când a început o relație cu fotbalistul Gerard Pique, însă nu și-a declarat reședința în mod oficial. Artista și-a păstrat rezidența fiscală în Bahamas, un stat insular considerat un adevărat paradis fiscal, până în anul 2015. Între 2012 și 2014, Shakira s-ar fi sustras de la plata unor taxe și impozite în valoare de aproape 14,5 milioane de euro.

Cântăreața susține că și-a achitat toate datoriile față de statul spaniol și nu se simte vinovată cu nimic, fiind gata să demonstreze în instanță faptul că are dreptate. De altfel, avocații care se ocupă de apărarea artistei au spus că vor prezenta în instanță toate probele care demonstrează nevinovăția ei, la momentul potrivit.

Urmăriți Impact.ro și pe