Vedetele care vor participa în următorul sezon din Asia Express. Pepe e cap de listă

Nicu Stan, Camelia Moldoveanu 23.04.2021, 12:21

Vedetele care vor participa în următorul sezon din Asia Express. Pepe e cap de listă. Cine va mai ajunge în showul TV, alături de latino lover, citiți în articolul de mai jos.

S-a aflat care sunt vedetele care vor participa la showul de la Antena 1, Asia Express. Cântărețul Pepe este cap de afiș

S-a anunțat care sunt cedetele care vor participa în următorul sezon din Asia Express. Pepe este cap de listă pentru noul sezon de la Antena 1.

Astfel, aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii îndrăgitului reality-show “Asia Express”, întrucât în luna mai se pare că vor începe filmările pentru cel de-al patrulea sezon.

Andreea Antonescu va participa la Asia Express
Andreea Antonescu va participa la Asia Express

Lista este aproape finalizată

De asemenea, au avut loc negocieri la sânge cu mai multe vedete şi lista este aproape încheiată. Deja multe dintre vedetele selectate au început pregătirile. Se îngrijesc de teste, vaccinuri, paşapoarte.

Dintre vedetele selectate pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express se regăsesc atât vedete ale Antenei 1, precum şi foşti concurenţi de pe la alte reality-show-uri, scrie click.ro.

Andreea Antonescu a prins gustul show-urilor televizate

Spre exemplu, una ar fi Andreea Antonescu, care a prins gustul acestui gen de provocări după ce anul trecut a participat la “Ferma vedetelor” de la Pro TV, iar anul acesta a participat la Kalal D, la “Survivor România”.

O altă doritoare de acest fel de show este și Alina Puşcaş, care a mai fost ofertată să meargă şi în trecut la Asia Express.

Connect-R, posibil concurenta la Asia Express

Un alt nume vehiculat pentru Asia Express este cel al lui Connect-R.,pe numele lui adevărat Ştefan Relu Mihalache (38 de ani). De asemenea, Pepe, alias Ionuţ Pascu, ar putea să fie și el prezent în următorul sezon Asia Expres, mai ales că acum, după divorţ, este mai liber, iar fetele pot rămâne o perioadă la Raluca Pastramă.

Un alt nume care se vehiculează ar fi al lui Shift, pe numele lui adevărat Gabriel Mihai Istrateși care este bun prieten cu Ruby. De altfel, Ruby a participat deja la acest reality-show şi i-a înlesnit intrarea solistului gălăţean aflat acum pe val.

Ce cuplu va participa la Asia Express

De asemenea, cuplu Jo şi Juno se află în cărți pentru Asia Express. Surprizele nu se opresc aici, iar fanii abia aşteaptă ca în toamnă să vadă un nou sezon Asia Express în care vedetele trebuie să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport şi să ajungă primii la destinaţii.

Urmăriți Impact.ro și pe