Vedete din România care au apărut în Playboy. Cântărețe, sportive și actrițe cărora nu le-a fost rușine să își arate corpul

Daria Petrescu 21.10.2020, 20:29
Vedete din România care au apărut în Playboy. Cântărețe, sportive și actrițe cărora nu le-a fost rușine să își arate corpul

În urmă cu mulți ani, mai multe vedete din showbiz, alături de sportive cunoscute, au scăpat de inhibiții și au pozat pentru celebra revistă pentru bărbați, Playboy. Multe dintre ele erau tinere și dornice de afirmare, altele au făcut-o pur și simplu din plăcere sau pentru a-și rotunji veniturile. Indiferent de motiv, româncele noastre au arătat ce aveau ele mai frumos. Iată care sunt suportivele și cântărețele cărora nu le-a fost rușine să își arate corpul.

Ce nume cunoscute din România au pozat în Playboy

Revista Playboy a apărut în România pe 21 octormbrie 1999 și a fost una dintre cele mai apreciate publicații, ani la rând. Nume grele din showbiz și-au uimit fanii cu trupurile lor perfecte. Printre acestea s-au numărat Andreea Raicu, Oana Zăvoranu, Dana Săvuică și Lavinia Miloșovici.

Loredana Groza este una dintre cele mai sexy vedete de la noi și astăzi. Însă, în urmă cu mulți ani făcea furori în revista Playboy. Artista a pozat la scurt timp după lansarea revistei pe piați, iar apariția ei a avut un succes impresionant.

Bianca Drăgușanu a pozat în Playboy la începutul carierei sale. Arăta total diferit față de acum, însă la fel de sexy și atrăgătoare în urma operațiilor estetice pe care începuse să le facă. De asemenea, apariția ei în revistă a fost una controversată. Extrem de îndrăzneață, fosta soție a lui Victor Slav s-a afișat în toată splendoarea în paginile publicației.

Andreea Antonescu a pozat goală la vârsta de 18 ani

Oana Zăvoranu a fost o altă vedetă la care nu te așteptai să pozeze într-o revistă pentru adulți. Însă, a făcut-o, iar apariția ei a fost extrem de controversată. Vedeta a pozat alături de mai multe simboluri religioase, gest care i-a înfuriat pe mulți. Cu toate astea, succesul a fost garantat, pentru că fanii au avut șansa să cunoască o altfel de Oana Zăvoranu.

Oana Zavoranu
Oana Zavoranu

Andreea Antonescu a pozat în revista pentru adulți imediat ce a împlinit 18 ani. În paginile revistei, artista este aproape de nerecunoscut. Tânără și sexi, interpreta a făcut furori cu pictorialul ei.

Andreea Raicu este o altă vedetă care a acceptat provocarea de a poza în paginile revistei Playboy. Vedeta este una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran în prezent, iar pictorialul realizat în paginile revistei a fost foarte apreciat.

Loredana Chivu nu a avut nicio reținere în a-și expune corpul în toată splendoarea. Tânără și sexy, fosta asistentă tv a sucit mințile bărbaților cu ipostazele sale.

Sportivele au făcut senzație în celebra revistă pentru bărbați

Anamaria Prodan s-a transformat mult în ultimul an. A slăbit și arată mai bine ca niciodată. Sexy impresara a uimit pe toată lumea când a acceptat provocarea de a se dezbrăca pentru revista Playboy.

Gimnasta Lavinia Miloşovici  a renunţat la inhibiţii şi şi-a dat jos lenjeria intimă într-o revistă pentru adulţi, după ce nu a mai făcut sport. Astfel că, Lavinia le-a arătat bărbaţilor cum arată un trup de gimnastă celebră

Lavinia Milosovici
Lavinia Milosovici

Corina Ungureanu  a fost o altă sportivă care a surprins cu apariția ei în celebra revistă pentru bărbați. Fosta campioană mondială şi europeană la gimnastică a pozat în Playboy. Ea și-a arătat corpul de trei ori în paginile revistei.

Claudia Presecan, fosta câștigătoare a aurului olimpic în 2000, nu a avut vreo emoţie în faţa aparatelor foto. Și aceasta s-a dezbrăcat  în revistele destinate ”sexului tare”.

 

Urmăriți Impact.ro și pe