Vedete care au chelit deodată. Ce staruri au probleme cu lipsa părului

Emanuela Pană 23.01.2021, 20:41

Acest articol este dedicat sarurilor sexy a căror podoabă capilară putea face, cândeva, geloasă orice femeie, dar pe care trecerea anilor nu i-a iertat, înlocuind părul bogat cu un început sau chiar o chelie toatală. Există, însă, și nume mari de la Hollywood care au renunțat de bunăvoie la păr, Vin Diesel fiind doar unul dintre ele.

Vedete care au chelit

Vârsta și-a spus cuvântul și în dreptul onora dintre starurile cu renume mondial, astfel că, pe lângă ridurile care au început să le brăzdeze chipurile, în locul unui păr bogat și mătăsos s-a instalat o „frumoasă chelie“. Imaginea din prezent, pe care unii, căci despre bărbați este vorba, încearcă să o „repare“ cu transplanturi sau meșe este departe de cea pentru care au fost apreciați la început.

Haideți să facem cunoștință cu vedete care făceau valuri în tinerețe cu look-ul lor. Iată, așadar, ce vedete de la Hollywood au chelit sau ales de bunăvoie calviția.

Începem lista cu John Travolta, care a furat inimilie a milioane de femei grație apariției sale din „Saturday Night Fever“. După ce a dus o adevărată luptă cu kilogramele în plus, actorul a întâmpinat o nouă problemă: un început de chelie. Disperat de ideea de calviţie, Travolta a început să poarte perucă. Apropiați de ai săi spun că starul are o chelie evidentă de ani de zile.

Toată viaţa am fost îngrijorat că o să-mi pierd părul şi acum este un motiv de bucurie. Sunt foarte uşurat că lumea acceptă noua mea coafură“, a declarat el, după ce fanii i-au spus că le place cum arată tuns la chelie în pelicula „From Paris with Love“.

Înainte de a se căsători cu Demi Moore, Bruce Willis era unul dintre cei mai apreciați și râvniți burlaci de la Hollywood, lucru care se datora, într-o bună măsură, părului său negru și des. Din nefericire, odată cu trecerea anilor, actorul și-a pierdut asul din mânecă. Chiar și așa, n-am putea spune că Willis este mai puțin carismatic – cu sau fără chelie.

Citește și: Vedete care cred în teorii ale conspirației. Părerile lor în criza COVID-19 au influențat foarte mulți oameni

Staruri care și-au pierdut părul

Este clar că Vin Diesel are grijă să se radă constant, acordând o atenție deosebită aspectului său. Ți-e greu să ți-l imaginezi cu păr? Ei bine, află că au fost și vremuri în care actorul avea, în locul cheliei strălucitoare de azi, o adevărată podoabă capilară. E drept că Diesel a fost nevoit să se radă, din cauza faptului că, acum ceva ani, părul său a început să cadă. Vădit nemulțumit de faptul că era tot mai rar, vedeta a decis să se radă complet.

În anul 2010 a fost desemnat cel mai sexy tătic, însă Jude Law s-a schimbat radical la doar câteva luni distanță. Starul a mărturisit că are probleme cu căderea părului, realitate pe care a încercat s-o mascheze prin purtarea de căciuli, şepci sau pălării. Speculațiile au început să apară în momentul în care actorul a tot refuzat să renunțe la acoperămintele de cap chiar în timpul unor interviuri sau evenimente mondene.

În filmul „Death Of A Salesman“, apărut în 1985, îl putem vedea pe John Malkovich tânăr și cu capul acoperit în întregime de păr, care, odată cu înaintarea în vârstă, s-a tot rărit, dispărând total până în 1990.

Și Brendan Fraser a trecut prin ceva similar, însă, mai curajos din fire, actorul a apelat la ajutorul medicului, făcându-și transplant de păr, ca să mai amâne puţin procesul.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...