Vedeta Pro TV care se îmbracă din același loc precum Carmen Iohannis. Croitoreasa primei doamne a dat-o de gol

Andra Daoud 09.05.2022, 16:41

Carmen Iohannis impresionează cu fiecare apariție, prin eleganță și ținute care i se potrivesc de minune. Nu de puține ori, rochiile pe care le-a purtat prima doamnă la diverse evenimente au atras atenția și au stârnit numeroase comentarii în legătură cu prețul pe care l-ar avea. Recent, unul dintre designerii cu care colaborează Carmen Iohannis a vorbit despre ținutele pe care le-a purtat soția președintelui. Din același loc se îmbracă și una dintre cele mai cunoscute vedete Pro TV.

O vedetă de la Pro TV se îmbracă din același loc ca prima doamnă

În spatele aparițiilor elegante ale lui Carmen Iohannis stau oameni pricepuți și talentați care știu ce fel de ținute i se potrivesc primei doamne și care o pun cel mai bine în valoare. Un exemplu în acest sens este și designer-ul Andreea Tincu. Acesta și-a luat inima în dinți și a răspuns recent la una dintre întrebările de pe buzele multora: cât plătește prima doamnă pentru rochiile pe care le poartă. Răspunsul s-ar putea să fie surprinzător pentru mulți: nu plătește nimic.

Ținutele semnate Andreea Tincu sunt purtate de Carmen Iohannis și, ulterior, returnate designer-ului, pentru a fi vândute sau folosite în alt mod. Nu doar Carmen Iohannis se numără printre clientele celebre care apelează la designer-ul român. Și Paula Herlo de la Pro TV poartă rochii semnate Andreea Tincu, iar lista poate continua.

Vedeta Pro TV care se imbraca din acelasi loc precum Carmen Iohannis. Croitoreasa primei doamne a dat-o de gol
Paula Herlo, intr-o rochie semnata Andreea Tincu

Ce se întâmplă cu rochiile purtate de prima doamnă

Andreea Tincu a explicat, într-o postare pe Facebook, faptul că rochiile pe care i le împrumută lui Carmen Iohannis sunt returnate și apoi vândute sau folosite de alte persoane publice, în cadrul unor ședințe foto. O rochie albastră, lungă, care a fost purtată de Carmen Iohannis în 2019 a ajuns să fie purtată trei ani mai târziu de către solista Diana Bucur, în timpul unei ședințe foto.

Deoarece în ultimele 24 de ore am citit scenarii despre cât costă ținutele primei doamne, aș vrea să vă reamintesc că absolut toate ținutele sunt returnate designerului, ulterior fiind vândute prin site-ul meu sau păstrate, deoarece le folosim și la alte ședinte foto importante. Un exemplu concludent este una dintre rochiile mele preferate, care a fost purtată de către prima doamnă Carmen Iohannis în anul 2019 la încoronarea Împăratului Naruhito, dar și anul acesta, de către solista Diana Bucur, când am realizat împreună campania eșarfei Oda Bucuriei.

Clientele fidele Andreea Tincu cunosc bine acest aspect, multe ținute fiind achiziționate și direct din showroom-ul nostru de persoane care au aceleași dimensiuni. Mai mult, anumite ținute din prezentări sunt purtate atât de către prima doamnă, cât și de alte persoane publice, cum este Paula Herlo, ceea ce este absolut normal în domeniul modei, atât pe plan național, cât și internațional.”, a transmis designer-ul, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe