Vedeta Pro TV care recunoaște că și-a înșelat iubiții. ”Bărbatul ideal trebuie să fie om bun”

Iancu Andreea, Diana Alexandra 17.01.2022, 17:50
Vedeta Pro TV care recunoaște că și-a înșelat iubiții. ”Bărbatul ideal trebuie să fie om bun”

Se spune că în dragoste, la fel ca și în război, totul este permis. Chiar și infidelitatea. În mod neașteptat, vedeta de la Pro TV care recunoaște că și-a înșelat iubiții de-a lungul timpului este o prezență feminină la care puțini s-ar fi așteptat să procedeze astfel. Aceasta și-a uimit fanii cu dezvăluirea legată de viața sa amoroasă, menționând totodată cum arată bărbatul ideal în viziunea sa.

Care este vedeta de la Pro TV care și-a înșelat iubiții. A recunoscut totul

Raluka este una dintre cele mai proaspete prezențe feminine din trustul Pro, după ce artista a devenit jurată Superstar. Aceasta s-a făcut remarcată la Antena 1, după ce a participat alături de Ana Baniciu în competiția Asia Express, însă anul trecut a făcut mutarea la postul rival. Vedeta de la Pro TV a recunoscut recent, în cadrul unui podcast, faptul că și-a înșelat iubiții. Ea a recunoscut detalii nebănuite din trecutul său.

Cântăreața a vorbit cu sinceritate despre viața sa personală. Raluka a mărturisit că a călcat strâmb în fostele sale relații, fără să precizeze totuși cine au fost „victimele”. De asemenea, jurata de la Superstar s-a confesat, recunoscând că a luat multe decizii neinspirate din dragoste. Artista în vârstă de 32 de ani consideră că și impulsivitatea sa a avut o influență.

„Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea”, a recunoscut Raluka în podcastul lui Damian Drăghici.

Vedeta Pro TV care recunoaște că și-a înșelat iubiții
Raluka, fosta jurată Superstar

Cum arată bărbatul ideal în viziunea vedetei

Chiar dacă a fost mereu o persoană extrem de discretă în privința vieții sale private, Raluka a ales să se destăinuie și să își asume chiar și greșelile din trecut. Artista a recunoscut că a mai călcat strâmb și că a luat decizii mai puțin inspirate în dragoste, însă speră încă la partenerul ideal. Cântăreața a dezvăluit în cadrul interviului online faptul că bărbatul ideal trebuie să fie o persoană bună. De asemenea, Raluka a precizat că este o ființă extrem de sensibilă atunci când se îndrăgostește, lăsându-se purtată de fiorii iubirii.

„Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers. Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog”, a mărturisit Raluka în cadrul podcastului.

Chiar dacă în prezent nu este într-o relație și nu se gândește încă la a deveni mămică, Raluka recunoaște că este genul de persoană implusivă, care se îndrăgostește iremediabil, dar care atunci când nu mai iubește pleacă definitiv, fără să privească în urmă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...