Vedeta Pro Tv care nu a știut să folosească toaleta în Japonia. ”A trebuit să caut pe google”-

Nicu Stan 22.04.2021, 15:12

Vedeta Pro Tv care nu a știut să folosească toaleta în Japonia. A trebuit să caute pe Google ca să vadă cum se procedează.

O vedetă PRO TV a întâmpinat mari probleme în Japonia. Nu a știut cum să folosească toaleta. Cum a rezolvat situația?

O vedetă Pro Tv ajunsă în Japonia a fost într-o mare dificultate. Nu a știut să folosească toaleta din țara Soarelui Răsare. Pentru a rezolva situația a trebuit să caute pe Google cum să procedeze.

Acum, celebra prezentatoare a ştirilor sportive de la Pro TV duce dorul Japoniei, în plină pandemie de coronavirus, întrucât aceasta este o împătimită a călătoriilor.

Oana Caragea, vedeta PRO TV care nu a stiut sa foloseasca toaleta in Japonia
Oana Caragea, vedeta PRO TV care nu a stiut sa foloseasca toaleta in Japonia

Cine este vedeta care era să se facă de râs

Vedeta este nimeni alta decât Corina Caragea, prezentatoare PRO TV. Pe timp de pandemie, Corina Caragea, 38 de ani, a mai călătorit pe ici pe colo, însă recent a avut parte de prima excursie pe anul acesta. Corina Carahea a fost o fugă în Spania.

”Cred că oamenii sunt însetaţi de călătorii. Eu, în ţară, am găsit foarte greu loc pentru un weekend la munte. La fel bilete de avion… Mi-a plăcut că totul era deschis – teatre, restaurante, magazine, terase, desigur, cu anumite restricţii – distanţare, igienizare, măşti obligatorii. Nu cred că trebuie să renunţăm la călătorii, ci doar să ne adaptăm unui alt mod de a călători – mai precaut!”, a spus Corina Caragea.

Corina Caragea a descoperit și beneficiile pandemiei de coronavirus

Pe de altă parte, Corina Caragea regretă totuşi că locuri celebre, pe vremuri de dinainte de pandemie, furnicar de lume, sunt acum aproape pustii. Pandemia are și o parte bună, însă, găseşti bilete la muzee, în parcurile de distracţii, unde se poate intra fără a se mai aștepta la coadă.

Călătoare recunoscută, Corina Caragea a avut parte și de întâmplări neplăcute în multe ţări în care a ajuns.

Ce peripeții a întâmpinat Corina Caragea în călătoriile sale

”În Japonia am simţit cel mai tare acest şoc cultural. Totul era altfel, de la faptul că nu ne strângem de mână când ne întâlnim, nu ne pupăm, a trebuit să mă descalţ la intrarea în clădirea hotelului, să caut pe Google cum se foloseşte toaleta, căci nu înţelegeam nimic din toate acele butoane de lângă capacul de wc, m-am repezit să intru în metrou, deşi acolo se aşteaptă frumos la coadă.

Într-un metrou din Dubai eram singura femeie între zeci de bărbaţi şi nu e tot… eram în tricou şi pantaloni scurţi. Se uitau tare ciudat la mine şi habar nu aveam de ce. Pe lângă ţinuta total neadecvată, intrasem într-un vagon de… bărbaţi. Femeile au vagonul lor separat. Sau altădată m-am trezit că am intrat într-un vagon cu mochetă pe jos, canapele, eram la un vagon VIP fără să am bilet pentru asta.

Ce a pățit Corina Caragea în Israel

La fel am păţit şi în Japonia, am îngheţat când a venit naşul, dar el doar a făcut o plecăciune, nu ne-a cerut biletele, asta făcea la fiecare călător că a ales să călătorească cu ei. Metroul e privat în Tokyo.

În Israel am nimerit de Sabath, fără să ştiu şi am plătit dublu la taxi, am murit de foame căci totul era închis, chiar şi la hotel mi s-a refuzat o cafea pentru că nimeni nu voia să apese butonul espressorului în ziua de sărbătoare”, povesteşte Corina Caragea zâmbind peripețiile prin care a trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe