Vedeta Pro TV care îi fură hainele Adelei Popescu. Bărbatul a recunoscut, care era visul lui de mic

Andra Daoud 24.12.2021, 13:39

Adela Popescu are parte de momente amuzante în fiecare zi la emisiune. De când s-a schimbat formula, cei doi colegi de platou le aduc zâmbetul pe buze în fiecare zi, atât ei, cât și celor din fața televizoarelor. Ba mai mult, unul dintre co-prezentatorii Adelei a recunoscut că atentează la garderoba vedetei uneori.

Vedeta Pro TV care îi fură hainele Adelei Popescu

Adela Popescu a revenit la cârma emisiunii „Vorbește lumea” la scurt timp după nașterea celui de-al treilea copil, într-o formulă nouă și provocatoare. Shurubel și Bogdan s-au alăturat toamna aceasta echipei „Vorbește lumea”. Emisiunea zilnică, în direct, înseamnă o provocare pentru ei, care veneau din zona de radio, dar și o mulțime de momente amuzante.

Shurubel este responsabil în fiecare zi cu buna dispoziție la emisiune și se simte ca peștele în apă în compania colegilor lui. Pe numele său Andrei Lăcătuș, Shurubel a declarat recent că a știut dintotdeauna că va ajunge la Pro TV și că visa de mic la momentul în care va ajunge să spună pe post „La mulți ani, România! La mulți ani, Pro TV!”, iar anul acesta a avut ocazia.

Cât despre prezența feminină din emisiune, Shurubel a spus că o admira pe Adela Popescu dinainte să o cunoască și a recunoscut, mai în glumă, mai în serios, că atentează uneori la garderoba colegei sale de platou:

Ne-am mai întâlnit la niște filmări, dar nu ne știam prea bine. Pentru mine era THE ONE AND ONLY ADELA POPESCU. Și acum a rămas the one and only, doar că acum pot să îi fur hainele din garderobă și să mă îmbrac cu ele în direct. Cred că ne-am apropiat destul de mult. Oricum, ea e o tipă genială, super muncitoare (mai ales că are și trei copii acasă), extrem de profesionistă și, în plus, ține și la glume! a spus Shurubel într-un interviu pentru Click!

Vedeta Pro TV care îi fură hainele Adelei Popescu. Bărbatul a recunoscut, care era visul lui de mic
Vedeta Pro TV care îi fură hainele Adelei Popescu. Bărbatul a recunoscut, care era visul lui de mic

Cum s-a ales cu porecla Shurubel

Puțină lume îl recunoaște după numele din buletin, însă toți știu despre cine este vorba atunci când spui Shurubel. Chiar dacă și-a căpătat porecla pe vremea când era în liceu, celor apropiați încă le este greu să se obișnuiască cu ea și îi spun în continuare Andrei.

Făceam parte din echipa de fotbal a liceului, dar eram mereu rezervă. Într-o zi, am intrat pe teren în timpul unui meci amical, fără să îl mai consult pe antrenorul și profesorul nostru. Aveam eu o înțelegere cu un coleg mai mare să iasă prin spatele porții și să îmi lase mie locul. Am intrat, am pierdut mingea, iar domn profesor a început să strige: „Bă, cine l-a băgat, bă, pe șurubelul ăstă în teren?!” Și restul e istorie. a mai povestit Shurubel pentru sursa citată.

Shurubel a ajuns în echipa „Vorbește lumea” după 10 ani de radio și un an de pauză. După ce și-a dat demisia de la Virgin Radio, acolo unde făcea matinalul alături de Bogdan și Ionuț, Shurubel a stat un an acasă, pentru a-și pune ordine în gânduri. Toamna aceasta a venit propunerea de a prezenta emisiunea de la Pro TV și a acceptat-o cu bucurie, mai ales că însemna îndeplinirea unui vis din copilărie.

Am știut mereu că o să ajung la ProTV. Când eram mic, repetam prin casă urările vedetelor Pro de 1 decembrie și strigăm „La mulți ani, România! La mulți ani, ProTV!”. Acum am ajuns să le spun în direct și sper să inspir și eu la rândul meu măcar un puști, cum eram eu, care stă în fața televizorului, într-un apartament modest și crede că steaua lui norocoasă o să îl ducă într-o zi la cea mai tare televiziune din România. a mai povestit Shurubel.

Urmăriți Impact.ro și pe